Mi ea's was a ring...

• Mi ea's was a ring...

Mi coulda hear di nize from way ova deh so. Unu a jump up an down like seh unu a dance pon we grave. LOL! Gwaan, enjoy yuself...jes a likkle speed bump eena di road. But don't be surprise if some so called fanz jump ship, u know how dem stay a'ready. Fi mi side naah lie down. Good result for Southampton ...unu deserve it doh unu ride luck like a race horse. Fi di res' ah unu...mark u calendar!!!

JAN 17, 2021

Here comes the Fifth Columnist riding in on his Trojan Horse.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Here comes the Fifth Columnist riding in on his Trojan Horse.
      LOL! Funny coming from the same one who was a call to fya Ole now a praise him. U come been like HL and BT bredrin. Happy New Year.

Wha mi tell yuh Jangle ,di bredda a Pree di site since " more with less " win the orem and C.L ,shame im shame say more wid more flop ,Or shall I say LFC success isn't down to a oil shiek.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.