Red Devils, Whah oonu a seh?

• Red Devils, Whah oonu a seh?

As cording to how tings look from my angle, the neighbors dem a go tek it again. The usual noise makers are going to be crying and singing, "Mersey, mersey, me....things aint what they used to be."

Anybody hear from Balla since we neighbor dem sort him out the other day?

Balla disappear along with Tilla a long time ago so the Russian toy club is no longer represented on the forum. The noisemakers should take the title over Loserfool.
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

A sad season,I am hoping Scaly's team gets lucky.

We have to beat PSG though, so we can beat the team that is going to win the EPL.

............oh...............?.

Yow West, what a gwaan???? Big up and respect.

Everything criss. I trust all is well with you and the RBSC remnant. Me well want go over St Mary and Portland.

Blessings

Well, genklemen, we have Balla and Tilla team tomorrow. Whichever one a oonu deh a town need fi tek a quick run go over St Thomas fi look bout the biz and me owe you. Cause me want Balla fi feel sarri, sarri tomorrow.

Boss, the season nuh done yet. But, as fi PSG, like ole time Jamaican seh, what gone bad a morning cant come good a evening. Plus the ref already mek sure so Shabba nah go a wharf......fi tek trailer load or ferry fi go a France. We need fi focus pon the 4th place inna epl. Me nu have no damn confidence inn that eediot name Woodward. Him need fi get let go too. Man U need a whole new defense. That is the basic problem with the squad. Dem defense come like dem country strainer whah mek all the lime seed dem drop through.

HL, my noisy neighbor! Me a count pon you fi win the Prem. Keep the damn thing in Lancashire and mek Mosiah and X gulp drop inna the Mersey and gulp.

I am actually looking forward the the derby gainst Everton.

I like Everton.

Lol.

Respek but Manu has a huge opportunity to grab the 3rd spot.

Pool wi seh!

Demm cyan hold wi.

Yuh side nuh good. LoL

What a time fi come out a the closet. A better yuh go back in cause Loserfool naw win nothing this year.
                              Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015