• Delusional thoughts

I was a bit delusional... hoping for the better yet
    ..Good MORNING USA JAMAICA & WORLD
    Confederation of African Football and OAU observer Status is way forward Jamaica...
    if we can't play fair with America's its about time to think Africa..,'hadn't it been said already
    Let it began.3/2025

To a degree they are not real,;thoughts I don't post....it's in control now.
    Confederation of African Football and OAU observer Status is way forward Jamaica...
    if we can't play fair with America's its about time to think Africa..,'hadn't it been said already
    Let it began.3/2025

Meds dem gimme Fram yaad am back on it and it appears to be working...clear mi taught mek mi sleep n nyam...it nuh mek mi hav delusional taught...clear up mi tinking process...mi feel
      much bettah
      Let it began.3/2025

Ninetey five Yankee Dallas is whole heap ah money ah month dwo.

It anti psyse pil an it wukk
        Let it began.3/2025

Di pil dem yassuh nuh mekk mi ketch ah dose...
          nuh appetite an mi yhear vices
          Let it began.3/2025

Sed pil dem mi get free ah belvue n clinic ah yaad...bwoiy tings like deese mekk mi nuh giv
            up pon j.a
            Let it began.3/2025

It kost ah tidy sum but its the one
              Let it began.3/2025