• Minorities buying up the guns.

http://www.nbcnews.com/business/cons...g-guns-n686881

Interesting piece.

Maybe I should branch out into owning a gun shop.

Opportunity knocks!

Maybe I should branch out into owning a gun shop.
        Post a picture of X in the practice range and I will be your first customer. Mek sure you have nuff ammo!!

Police nightmare. More blackmen with guns at traffic stops.

You a di bredda whey lead di man dem astray when dem ask if Trump racist,yuh bawl out say yuh neva ear Im say nutting GAINST black and wi caaan believe di media,because even if im say suh,im anuh di 1st, and cause how much thousand fi cast dem vote astray.

When dem put yuh pan trial yuh get amnesia and a bawl bout yuh figet and man nuh overstand yuh,thank di lawwd mi always ave my tape recorder round yuh.

5th columnist....hehe,always a destabilize di movement wid some mek up gospel.

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

You a di bredda whey lead di man dem astray when dem ask if Trump racist,yuh bawl out say yuh neva ear Im say nutting GAINST black and wi caaan believe di media,because even if im say suh,im anuh di 1st, and cause how much thousand fi cast dem vote astray.

When dem put yuh pan trial yuh get amnesia and a bawl bout yuh figet and man nuh overstand yuh,thank di lawwd mi always ave my tape recorder round yuh.

5th columnist....hehe,always a destabilize di movement wid some mek up gospel.
              HL - hurry up an' open di gun shop!!! Eedy boo dem out enna droves.

Before yuh say thanks for the enlightenment of the knowledge that I gave you over the years,nooooo all yuh whaaa duh is muder poor people pickney a talk bout gun,di wickedest ting is yuh neva ole one,not a one pop much less magnum,Bway like yuh mek wickness caan dun.Suh when yuh force man fi tek up arms and defen demself fi lick yuh dung,no bawl,juss tek it like a 5th columnist....crying and all....hehe.

5th columnist

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.