Sending Resumes While Being Black

Why West Africa? I know many persons with East African names....

And at the end of the day, I'm forced to give more credence to their methodology because I believe they are more snow-hardened and therefore more able than you Rabalac bwoy!
      LOL!!! Mi spleen!

Stoni trapped by Snow!!!!!!!!! Snowbound!!!!!!!

I will tell you this - if I were hiring, those named Latrina need not apply!

You ah di expert so you would know fi sure!

You ah kick in you owna head and don't realize it, what a wasteman you are, guh help some youth like you say you wan fi duh. You mussi nuh have no outside interests beside negativity and stems stuff.

You are succeeding at one thing for sure dragging me into the cesspool of your negativity, yes you have done that, but somebody haffi kick some sense into you, if I can't do it it is not possible!!!

The things that give you pleasure, you need some help over there, mi know nuff possibilities exist at boo York, guh find some nuh!!! Stop waste you time argue tings yuh don't understand. Stop post tings you cannot explain, I will be on you when you keep posting foolishness and support folly ideas without at least a little critical thought.

yuh still deh wid yuh discredited, foolfool argument dem eeh yute

yuh mussi really one masochist afta mi Tims battabruise yuh cranium suh much time

yuh ah one sucka fi punishment... but hang in dere...more fiya fi come

Originally posted by Stonigut View Post
                    You ah di expert so you would know fi sure!
                    Yuh right! ..Mi expert fi suss out eediat an' expose dem garbage fi what it is

Yuh ah Exhibit 1

• And you the original prototype!!

• LOL!!

Stoni yuh ah eediat...but yuh mildly amusing wid yuh ignorance same way

Wi still ah wait pon yuh CV fi si yuh bona fides inna labor economics. I'm afraid your experience in counting farm workers and unbanked folks is not at all impressive

Betta yuh did keep dat kinda likkle clerical werk tuh yuhself. Embarrassing dat yuh mention dat foolfool ting inna dis

• You have no argument, just suck Babylon juice like anewborn piglet at breast, you lost as usual, cyan find the way, yuh blind. Cyan think, yuh brain seize up, no critical thought, what can you do, negativity, tear down wasteman for sure. Your ember burning out, you know what happen when ember bunout!!!???

• All while mi ah kick of yuh face fi mi program dem ah help 100s ah yutes. Mi ave dem pon auto-pilot now wid mi admin trained-up proppa & well experienced inna Babylon tech practices >>>But give tonks fi yuh concern

Man nuh muss cyan walk & chew gum or kick off guy face same time Stoni

• CV you is a really trying hard to be an idiot to hell, CV is meaningless to a person who has no clue how to look at anything in a critical manner, CV??? You is a dreamer, yuh confirm that every post

• Dreaming again, keep dreaming maybe it will steer you into something positive, mi glad yuh ah try help the youth them just keep it up and don't tek the negativity you have here and mess up the good thing.