anyone on this site giving you "ah big up"
Good job.
Have little song here for you, courtesy of Kukudooo:
If yuh liv innah glass house dont throw stooooones
See peeple biniz an levae it alooone
Halleuuujah
bitta peeeple and bad mine peeple ooooooh
are yuh fass asleep, rise an trim yuh lamp
there is a message on your seal
mi say rise and trim your lamp there is a
message on your seal
but yuh took yuh lamp but yuh carry no ile
yuh took yuh lamp but yuh carry no ile
bridegroom come and yuh shut out ah door
spin yuh roll Nanny P
Yuh took yuh lamp but yuh carry no ile
bridegroom come an yuh shut out ah door yes sah.
Good job.
Have little song here for you, courtesy of Kukudooo:
If yuh liv innah glass house dont throw stooooones
See peeple biniz an levae it alooone
Halleuuujah
bitta peeeple and bad mine peeple ooooooh
are yuh fass asleep, rise an trim yuh lamp
there is a message on your seal
mi say rise and trim your lamp there is a
message on your seal
but yuh took yuh lamp but yuh carry no ile
yuh took yuh lamp but yuh carry no ile
bridegroom come and yuh shut out ah door
spin yuh roll Nanny P
Yuh took yuh lamp but yuh carry no ile
bridegroom come an yuh shut out ah door yes sah.