How is Paulwell still a Minister?

Yuteman dat foolishness nuh mean nutten

Supply the (authoritative) source quoted and the name of the companies so called "approached" and their direct response... if yuh waan man tek yuh serious

Oddawise juss continue yuh ignorant Snandrew verandah yappin until mi Tims render yuh senseless

google is your friend...we have sittin called EMC...when the swelling goes down you can start your homework...woieee mi run een and don't know what him a talk bout & get him feelings and face hurt

In any decent country, Paulwell would be in prison many times over.

YOU KNOW that.

Licktop mek wi know di "reputable company" dem nuh... ar yuh juss know fi tek Observer article as gospel?

Licky League tings...lol woooie

there are detailed minutes of meetings conducted by the EMC...engage yuh brain before yuh put mouth in there...woiee mi pretend scholar

I am sure that if these were the actions of a jlp minister call would be singing a different song! Any takers?

All now wi nuh hear bout nuh reputable company whe waan build small plant. Bredda ah direct man to "company minutes"

Nuh wonda yuh feel seh Google usage dispense scholarship...

Mi spleen!!
                Last edited by Don1; May 6, 2014, 07:57 PM.