• Bricky, why yuh nuh put up di alleged pics

from Kartel's alleged phone?

I tell yuh, I laff till I tremble!

Wooiiee, mi body! Unnu haffi read di comments. No sah, mi cyaan manage!

Bricky, nobody nah mince yuh up man. Di ting gone viral already! A Friday evelin, gi di Forumites some comedy pon di Good Friday yah!

Mi tiyad! Merchant

from Kartel's alleged phone?

I tell yuh, I laff till I tremble!

Wooiiee, mi body! Unnu haffi read di comments. No sah, mi cyaan manage!

Bricky, nobody nah mince yuh up man. Di ting gone viral already! A Friday evelin, gi di Forumites some comedy pon di Good Friday yah!

Mi tiyad! Merchant
    mi spleen!!

Yuh pree dem arready, mi Don! (Ro$$, alla start talk laka dem to cl@at!)

Chuss mi, did is "must see BB"!

Mi juss si one pon FB whe Kartel an some goon ah chat bout how fi kill man inna Church babba

Di police man dem wikkid eh, a cut and paste di ting fi frame Worl Boss.

Deadin!

lol...yuhseeit

I was disgusted at the implication ,i didnt even look

"It therefore is useless and pointless, unless it is for share malice and victimisation to arrest and charge a 92-year-old man for such a simple offence. There is nothing morally wrong with this man smoking a spliff; the only thing wrong is that it is still on the law books," said Chevannes.

It look likes Kartel is a real sick fellow. A sociopath of the highest order.