Miggle Passage Studies tuh di Whirl!!!!!!

• Miggle Passage Studies tuh di Whirl!!!!!!

Nuh matta wat any guy seh.... wi naw tap chant dung Babylon.
    Memba seh Rasta nuh wuk fi no CIA

Ziya-po ya-ya, pa-pa-ya-pa!
    Ti-da-lee, na po-po pu-du-loo!
    Ste-na-peh na-na po po-ro po!
    Africa unite:
    'Cause we're moving right out of Babylon,
    And we're going to our Father's land, yea-ea.

How good and how pleasant it would be before God and man, yea-eah! -
    To see the unification of all Africans, yeah! -
    As it's been said a'ready, let it be done, yeah!
    We are the children of the Rastaman;
    We are the children of the Iyaman.

So-o, Africa unite:
    'Cause the children (Africa unite) wanna come home.
    Africa unite:
    'Cause we're moving right out of Babylon, yea,
    And we're grooving to our Father's land, yea-ea.

How good and how pleasant it would be before God and man
    To see the unification of all Rastaman, yeah.
    As it's been said a'ready, let it be done!
    I tell you who we are under the sun:
    We are the children of the Rastaman;
    We are the children of the Iyaman.

So-o: Africa unite,
    Afri - Africa unite, yeah!
    Unite for the benefit (Africa unite) for the benefit of your people!
    Unite for it's later (Africa unite) than you think!
    Unite for the benefit (Africa unite) of my children!
    Unite for it's later (Africa uniting) than you think!
    Africa awaits (Africa unite) it's creators!
    Africa awaiting (Africa uniting) it's Creator!
    Africa, you're my (Africa unite) forefather cornerstone!
    Unite for the Africans (Africa uniting) abroad!
    Unite for the Africans (Africa unite) a yard! /fadeout/

rasta werk for DARPA? :snicker:

Rasta nuh werk fi DARPA... but wi nuh fraid fi learn fram dem ar guy fram NASA for example

Whosoeva inna Babylon whe ave di pertinent knowledge wi dehdeh fi USE dat ****** source... widout apology

Wen European ah tief ancient African technology an land an gold an human being fi sell as slave... yuh tink dem need nuh excuse ar issue nuh proclamation of thanks?

Like Babylon we don't have permanent "friends" .... only permanent "interests"
      Last edited by Don1; April 1, 2014, 03:08 PM.

Europeans are ancient Africans...wi is all African!

Dat is what peopole need to propahstand.

yuh nuh fraid fi learn how to be a babylonian? clarify yuhself man

Absolutely

But Babylon naw penni dat... suh wi affi gwaan bun dem...woooiiee

You are beyond ridiculous now yute

Knowledge is not a way of life...how one uses knowledge is

Guh study book ar consult some elda fi upgrade yuh limited reasoning

okay aristotle...gwaan eat scraps from babylon table den bun dem out when dem out of earshot :snicker:

But Licktop....nuh yuh ah nyam unda table anna post pon intanent ow dat sweet yuh

woooiiiieee mi ramen noogle!!!

wiat deh...aristotle lift up him frock and tun inna lady saw to rhattid...easy wit di market tracing mumma lashy

easy Licktop... gwaan duh yuh ting unda wicheva table suit yuh...

Courts ah hire yuhnuh... woooiiee

Raeeeeeeeee....Raeeeeeeeeee...Raeeeeeeeeee...Raeee eeeeee

ah suh it name...Rae???

Dat sound Fishy...

You go gurl

You go gurl

ah Rae dat??

gwaan nyam wid care...woooiiieee she belly!!!!!!!!!!!!!!!!!!