how me fi know OUR have sense?
    LOL...woooiiieeeeee

yuh really brite fi deh pon dis afta yuh fiasco eeeh...woooiieee

Ok, tell mi one ting - is lie di hypocrite-accusers a tell or what?
        Mi nuh tink suh...is juss a bad case ah some kinda anxiety syndrome

Uhm what fiasco? if OCG report never release chiney win big tender...mi jus open the door fi yuh peep in...we roll deep inna Don2...

poor you...you don't know what a clock a strike...dis bigger dan you...hush
            On-The-Ground News it come from??

Mi ear seh is di said ting Sass use fi falla NPL

On The Ground? kiss teet...that post was from SkengDummy favourite source...the one him used to use during Bruce reign...so nuh badda try it...plus mi jus use dat source as a risk management tool...when OCG report drop preferred bidder changed...that is fact...

If dis If dat nuh matta

Wi nuh deal wid ifs

well wateva source yuh use...it flop

how horse's mouth fi bi wrong?

LOL. You of all persons should a know better.

The proof of a tribalist is not determined by where one "grows up". Even a juvenile buffoon like yourself should be aware of this

A tribalist is established by slavish support for a tribe...kinda like your blind devotion to all things Labarite
                        Blind, like how you never on the Internet or man enough to discuss the failings of your religious order? Don1, you are a joke. I guess that's the result of a PNP lackey pretending to be something else. You're excused.

Yuteman yuh ah goon.. if yuh know whe good fi yuh tek whe yuhself intamede

Full time yuh get ova di fack seh yuh tribe full ah corrupt incompetent losers ...amazingly similar tuh di nex tribe excep dem kno ow fi win

Now run along lika good likkle bwoy before mi affi draw fi mi Steel Toe Tims fi deal wid yuh likkle eediat case

how horse's mouth fi bi wrong?
                            you have a point there

Are you saying OCG was NOT set to leggo di chiney dem ?

OUR inna di minister's pocket too?