Why do students go to high school?

People send dem pickney guh Hillel when dem mess up di GSAT and looking at going Merlgrove..

Yute.. wheh mi warn yuh bout ahready ?

IB program have several levels..

Do not attempt to correct the professor.. yuh will end up haffi ah stand up innah di cornah wid garbage can over yuh head !!

most of the top high skl's in the states/uk still use the AP/A-Level system

I know ...I have family that did this ...yuh nuh memba when I asked U bout the Computer Science thing?

yuh stay deh fallah Bricky..

is couple reasons people send dem pickney guh Hillel and AISK.. and non of those have to do with Academic excellence or 'Program'..

Bout IB program..

lol ! woiee !

SMH..

what levels?...most parents prefer to send their kids to an O level skl...then let them move on to IB in 6th form...the mid years section is not highly rated...just the Diploma

The IB program is just that...a program...you cannot be encouraged to be a creative, critical and reflective thinker by jumping in when you feel like it...IB leads...and all others follow...hush...

Fools rush in...on cue...

no...in the states......mi a talk bout not Jamaica...lol

This bredda is the biggest idiot pon the forum to rhattid...

no...in the states......mi a talk bout not Jamaica...lol...

Georgetown must have missed that memo

why the 'SMH'?

Yeah.. I sure yuh did a program search before deciding which High School fi selec...

lol ! Man buck up innah program and tun evangelist to rath !

woiee ! mi tripe !