• For doze who doubt the Power & Majesty of Rastafari

.....Hold dis...

Ziya-po ya-ya, pa-pa-ya-pa!
    Ti-da-lee, na po-po pu-du-loo!
    Ste-na-peh na-na po po-ro po!
    Africa unite:
    'Cause we're moving right out of Babylon,
    And we're going to our Father's land, yea-ea.

How good and how pleasant it would be before God and man, yea-eah! -
    To see the unification of all Africans, yeah! -
    As it's been said a'ready, let it be done, yeah!
    We are the children of the Rastaman;
    We are the children of the Iyaman.

So-o, Africa unite:
    'Cause the children (Africa unite) wanna come home.
    Africa unite:
    'Cause we're moving right out of Babylon, yea,
    And we're grooving to our Father's land, yea-ea.

How good and how pleasant it would be before God and man
    To see the unification of all Rastaman, yeah.
    As it's been said a'ready, let it be done!
    I tell you who we are under the sun:
    We are the children of the Rastaman;
    We are the children of the Iyaman.

So-o: Africa unite,
    Afri - Africa unite, yeah!
    Unite for the benefit (Africa unite) for the benefit of your people!
    Unite for it's later (Africa unite) than you think!
    Unite for the benefit (Africa unite) of my children!
    Unite for it's later (Africa uniting) than you think!
    Africa awaits (Africa unite) it's creators!
    Africa awaiting (Africa uniting) it's Creator!
    Africa, you're my (Africa unite) forefather cornerstone!
    Unite for the Africans (Africa uniting) abroad!
    Unite for the Africans (Africa unite) a yard! /fadeout/

Bun Up pon dis.....

Black people don't get weary,
    Dem tek off the shackles an face we,
    But still we under mental slavery,
    Unno sing with the Startrail posse

Fire pon Rome,
    Fi Pope Paul an him scissors an comb,
    Black people waan go home
    A Mount Zion a di righteous throne

1. This is my question to Issa and the one Matalon ...woooiiieee
    How unno get fi own so much black people land
    After dem slave, achieve nutten inna hand
    Check out greater Portmore, Braeton
    One room unno build a sell fi one million
    Dem dey studio house nuh worth a hundred gran
    Thrue mi a lick out dem waa mi keep quiat
    But mi a bun fire fi di one Butch Stewart
    Who buy out di plane an all di pilot
    Thrue mi nuh inna Jamaica, love fi tan
    Mi haffi bun fire fi the one Naree Azan
    Everybody know how downtown a fi di poor man
    How dem claims it an sey a to dem it belong
    No more hustling, dat mean no food inna hand
    one help wi have is the Almighty One
    Jamaicans help sing mi song

Chorus

2. My Lord, don't talk jus listen,
    Mi haffi bun fire fi P.J. Patterson Termite-In-Chief
    Him mek certain move an wi nuh too certain
    How much black youth behind iron curtain
    Thrue mi naw go trod inna Babylon order
    Mi haffi bun fire fi one name Seaga DayWalkin' Vampiya
    Everyday cost a living get harder
    Have more seller more than buyer
    Oh my Lord , what a pressure

Chorus

3. So many things politician have stolen
    Still them return with the one Bruce Golding Driva tuh Nowhere
    Saying a brand new party dem forming
    But a part dem a part we with dem politics meeting
    Out A politics poor people get them beaten
    Look who dem have a tun metropolitan officer
    Fi tek yuh hustling out a yuh hand
    When yuh look pon dem face a yuh own black man
    Well out of the slum di poor people send mi
    Fi look what a gwaan and don't disagree
    What is the benefit of GCT?
    It benefit you but it never fit me.

wooooiiieeeeeee

Hear the words of the Rastaman sayyyy

Babylon yuh throne gone down, gone down
      Babylon U throne gone down

Hear the words of the Rastaman sayyyy

Babylon yuh throne gone down, gone down
        Babylon U throne gone down
        woooooiiiiieeeee

Fiyaaaaaaaahhh !!!

Now when will unnuh stop yapping and actually do some real burning ?

Si one lyrics here:

"Sticks and Stones will break my bones but words will never hurt me"

Everybody waan guh heaven, but nuhbaddy waan dead..

Wi bun out tribalist....strait

Yuh soon tun fram Brown Man to Black wen fiya lick yuh...wooooiiieee

Fiyah lick me ?

Yuh want di address fi Gordon House and the building plans ?

If not tap waste people time wid yuh fiyah nonsense... guh bun some weed, chant two song bout suffahring..

"If me hungry again dem ah guh si mi nine"

That came close but still chat...

Fiyaaaaaaaahhh !!!

Now when will unnuh stop yapping and actually do some real burning ?

Si one lyrics here:

"Sticks and Stones will break my bones but words will never hurt me"

Everybody waan guh heaven, but nuhbaddy waan dead..

...few years ago i was at the Jamaican Jamboree held at Central Park NY.

Butch Stewart owned Air Jamaica then. Air Jamaica was the main sponsor for the event. The airline flew all the entertainers in from Jamaica for the concert.

One ignorant "entertainer" (won't call his name: who flew FREE on Stewarts' plane) started to chant the bun fire pon Butch Stewart. I just shook my head....

Den yuh nuh eggs up wid di Green Tribe ah Gordon House??

Fiya bun fi all unnu tribalist!!

...few years ago i was at the Jamaican Jamboree held at Central Park NY.

Butch Stewart owned Air Jamaica then. Air Jamaica was the main sponsor for the event. The airline flew all the entertainers in from Jamaica for the concert.

One ignorant "entertainer" (won't call his name: who flew FREE on Stewarts' plane) started to chant the bun fire pon Butch Stewart. I just shook my head....
                    Fiya Bun yes!!

Yuh tink some lickylicky plane tikit whe Tapanaris tek tax money fi finance cyan frighten peeple?? But ah whe di...

Never been.. neiddah Belmont Rd...

You don't know me.. you only THINK you do..

Certain Jamaicans (especially those with certain chips pon dem shoulder) don't need to be frightened to engage in self-destructive behavior... they are experts at it..

...very well said:

Den DARPA send two drone & wipe out the whole rasta commune

You mean like the Chris commune was wiped out? where are those pictures by the way.