For doze who doubt the Power & Majesty of Rastafari

This Israel Vibration video did make it on MTV !!
    LOL.... not enuff doh

Celebrate di Mist inna di Mawnin' lika dis...

Misty mornin', don't see no sun;
      I know you're out there somewhere having fun.
      There is one mystery - yea-ea-eah - I just can't express:
      To give your more, to receive your less.
      One of my good friend said, in a reggae riddim,
      "Don't jump in the water, if you can't swim."
      The power of philosophy - yea-ea-eah - floats through my head
      Light like a feather, heavy as lead;
      Light like a feather, heavy as lead, yeah.

See no sun! Oh.
      Time has come, I want you -
      I want you to straighten out my tomorrow! Uh.
      I want - I want - I want you - (tomorrow).
      Oh, wo-ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah!
      I want you to straighten out my (tomorrow)!

Misty (morning) mornin', don't see no sun;
      I know you're out there somewhere having fun.
      Mysteries I just can't express:
      How can you ever give your more to receive your less?
      Like my good friend said, in a reggae riddim:
      "You can't jump - you can't jump in the water, if you can't swim."

I want you (I want you) - I want you to straighten out my today -
      My tomorrow - my-my-my - my - my
      (I want you to straighten out my tomorrow).
      On a misty morning, uh! (I want you to straighten out my tomorrow).
      Oh-oh oh-oh-oh-oh!
      (I want you to straighten out my tomorrow)
      Straighten out my tomorrow - my tomorrow! Need some straightenin' out!
      (I want you to straighten out my tomorrow)
      Mist! Mm. (I want) Mist! (you to straighten out my tomorrow)
      Misty! Oh! (I want you to straighten out my tomorrow) - /fadeout/

When yuh Path nuh Clrar..De-Fog wid dis..

My way is long, but the road is foggy
        my way is so long so long, but the road is foggy, foggy
        My head never swell, my heart never leave
        i never have no fear from within (x2)
        even though the road is so so foggy, foggy yeah
        can hardly see, jah jah is my eyesight
        be with i, be with i, be with i jah jah!
        jah jah be with i, i and i and i and i!
        deh a dem say to i, deh a dem fight against i
        some of them a judge i rock fully
        but never mind my brother i will go on
        The road is so foggy, foggy (x2) so foggy, foggy
        Time you once be retired i, going out and coming in
        from out evil things and evil do us everyday, this accident include
        The road is so foggy, the road is so foggy, foggy
        foggy road, yeah foggy foggy foggy road, foggy foggy, yeah
        forward my brother no-no stumbling back
        jah jah is i and i and i eyesight (so) foggy road foggy road, yeah
        foggy road foggy road foggy road foggy
        can hardly see, be with i and i and i
        jah jah, jah jah, dis road is so foggy
        i wonder why, i wonder, i wonder why the road is so foggy
        foggy road foggy road, yeah
        jah jah, be with i and i and i
        jah jah, foggy road, yeah
        foggy foggy foggy foggy foggy foggy foggy

Oh dear me.......

Intro
          Yeah man bubble up di chalice
          And bun dem you know (straight, yo seet)
          Up to di crime you know its Kartel (right away)
          And it seems like some bowy figat who we be (remind them)
          See me a say up to di crime
          Them fi know say we gun them powerful (Mack 90)
          And di shat them pop up like di ark wey Noah full (ha ha)
          Timeless!

Chorus
          Yardman a Murdara, murdarar
          Bowy diss, bowy marrow fly like a birderer
          P***y hole a bawl out officer officer
          Copper shot a bun him up like hot coffee sah
          Yeah! Kartel dem a Murdara, Murdara
          Copper shat a bun him up like hot coffee sah

Verse 1:
          Shhhhhhhhhh, Portmore a mafia, wha do the claffy yah
          Gun bag and gun carrier, man a warrior
          Bruk yuh dung like a barrier when yo tarry yah
          Marrow fly pass Korea land a Ceria
          Who a look fi Addi, see me yah
          A nuh bingy yah
          Don mek me kill the p***y yah wid di uzi yah
          Shot a sing like Maria, me a di firer
          Dead like princess Diana
          Ball a fire say unu prayer

Chorus
          Yawdman a murdara, murdarar
          West Kingston a murdara, murdara

Verse 2:
          Me buss me gun and breeze cack it
          Special black blunt- bullet prove cannot stop it
          Even it a doctor lay down inna yo top pocket
          Hallow point aiming to yo heart and attack it
          Bore it and chap chap it
          Math automatic, multiply bullet
          Divide yo head and subtract it
          When me fire shot guard ring cyaa tunn back it
          Me nuh fire one pop, dove gun nor dull ratchet
          Wey yo say run? Watch it
          Me have gun wey wuk wid pin number like nikia chip
          Shat contagious like disease try dont catch it
          Head buss like bicycle wheel try dont patch it
          Me gun dem land plane and spin ova ship

Chorus
          Grant spen we a Murdara, murdarar
          Water House a Murdara, Murdara
          Copper shot a bun him (wey di gun dey?)
          Don tunn it up
          Just what was I thinking ....posting this filth

This one straight to a guy bumbaclot head!!!!

Waan come treat rejectedly.
            Bout I man too culturally. / No want I pon MTV.
            And think say you done with me.
            This is a rudeboy shufflin. / Back-way with you muffling.
            Rudeboy skanking.

Them want to come stress me.
            Try to change and rearrange.
            Long time me deh ya, and know the game.
            Me did deh deh when them hot like flame.
            Me did deh deh when them bad down the lane.
            Inna the ghetto with we butter pan food.
            Go to hell with you mix-up mood.
            Rudeboy shufflin. Back-way with you muffling.

Me did deh deh when them cork up Tubby's.
            Me did deh deh when them jam up Arrow's.
            Sir George and Emperor Faith.
            Inna the ghetto old fence vibrate.
            Stiffnecked fools, you deny me.
            Promote the worst and slacky-tidey.
            Now the youth so viciously. / Got to face your reality.
            A this a rudeboy shufflin.

Millions of youth more violently.
            So how you think you a go hold back me?
            Want peace in society. / You better put me on your MTV.
            You want fe hold down the violency.
            You better put me on your MTV.
            Rudeboy shufflin.

wooooooiiiieeee .... lyrics tuh di Whirl
            wheeeeeeeeeeeeeeellll

My way is long, but the road is foggy
              my way is so long so long, but the road is foggy, foggy
              My head never swell, my heart never leave
              i never have no fear from within (x2)
              even though the road is so so foggy, foggy yeah
              can hardly see, jah jah is my eyesight
              be with i, be with i, be with i jah jah!
              jah jah be with i, i and i and i and i!
              deh a dem say to i, deh a dem fight against i
              some of them a judge i rock fully
              but never mind my brother i will go on
              The road is so foggy, foggy (x2) so foggy, foggy
              Time you once be retired i, going out and coming in
              from out evil things and evil do us everyday, this accident include
              The road is so foggy, the road is so foggy, foggy
              foggy road, yeah foggy foggy foggy road, foggy foggy, yeah
              forward my brother no-no stumbling back
              jah jah is i and i and i eyesight (so) foggy road foggy road, yeah
              foggy road foggy road foggy road foggy
              can hardly see, be with i and i and i
              jah jah, jah jah, dis road is so foggy
              i wonder why, i wonder, i wonder why the road is so foggy
              foggy road foggy road, yeah
              jah jah, be with i and i and i
              jah jah, foggy road, yeah
              foggy foggy foggy foggy foggy foggy foggy
              Got to include this line:

My head nevah swell my heart nevah leap I nevah have no fear from within. Even though the road is foggy. Jah Jah is my eyesight.

Originally posted by Rudi View Post
                Got to include this line:

My head nevah swell my heart nevah leap I nevah have no fear from within. Even though the road is foggy. Jah Jah is my eyesight.
                wheeeeeeeeeeeeeellllllllll

I thought this was about Ras Ivan invoking the Rasta Forcefiled fi fend off Matthew.

Hurricane Ivan vs Hurricane Ivan???

Well mi did live ah yaad wen Ivan lick wi...an' Jah know seh dat neva pretty puppa. Mi nuh know if dis Matthew cyan tes dat

Wen yuh guh seaside fi nyam a fish penni dis...

Row, fisherman row
                      Keep on rowing your boat
                      (Brother-man, brother-man, yah)
                      Row, fisherman row
                      Lots of hungry belly pickney they a shore
                      Millions of them!

Living in a ***** hut
                      In a little hole seaport town (hmm, hmm)
                      Three kids on the floor
                      And another one to come make four

Day, day by day
                      I man step it along the sea shore
                      Day, day by day
                      I man step it along the sea shore

Hail brother John, have you got any wenchman?
                      Yes, brother Peter
                      Wenchman, sprat and mackaba (I'll tell you)
                      Yes, brother Peter
                      Wenchman, sprat and mackaba

Row, fisherman row
                      Keep on rowing your boat
                      Row, fisherman row
                      We've got to reach on higher grounds

(..)

Row, fisherman row
                      Keep on rowing your boat
                      Row, fisherman row
                      Yes, we've got to reach on higher grounds
                      Brothers, we've got to reach on higher grounds

Simon, Peter, James and John
                      Come ashore to feed the hungry belly ones

So row, fisherman row
                      Keep on rowing your boat
                      Row, fisherman row
                      Millions of them!

Quaju Peg the collie-man
                      Sell the best collie in seaport town
                      Quaju Peg the collie-man
                      A the best collie weed in town

Keep on rowing your boat
                      Row, fisherman row
                      Millions of them!
                      Lots of hungry belly pickney they a shore (hmm, hmm)

Come ashore to feed the hungry belly ones, yeah

So row, fisherman row
                      Keep on rowing your boat
                      Row, fisherman row
                      Rain is falling!
                      The rain start falling!
                      We've got to reach on higher grounds..

Doze who bun out Fish dem draw fi dis.....

World is in trouble
                        Anytime Buju Banton come
                        ***** bwoy get up an run
                        At gunshot me head back
                        Hear I tell him now crew

Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Rude bwoy no promote no nasty man
                        Dem haffi dead
                        Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead

Hitch up on an rub up on
                        An lay down inna bed
                        Hug up on another
                        Anna feel up leg
                        Send fi di matic an
                        Di Uzi instead
                        Shoot dem no come if we shot dem
                        Don't want Jackie
                        Give dem Paul instead
                        Dem don't want di sweetness
                        Between di leg
                        Gal bend down backway
                        An accept di peg
                        An if it really hot
                        You know she still naw gon fled
                        A some man
                        Still don't want di
                        Panty raid
                        Pure ***** business dem love

Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Rude bwoy no promote the nasty man
                        Dem haffi dead
                        Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead

Greatest thing
                        God ever put pon di land
                        Buju lovin dem from head
                        Down to foot bottom
                        But some man a turn around
                        Where dem get that from
                        Peter is not for Janet
                        Peter is for John
                        Suzette is not for Paul
                        Suzette is for Ann
                        Where the bobocloth
                        Dem get dat from
                        Here come the DJ
                        Name Buju Banton
                        (Come fi) Straighten yuh talk?

Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Rude bwoy no promote the nasty man
                        Dem haffi dead
                        Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Rude bwoy no promote no ***** man
                        Dem haffi dead

Dis is not a deal
                        Guy come near we
                        Then his skin must peel
                        Burn him up bad like an old tire wheel
                        Gwaan buju banton yuh tough

Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Rude bwoy no promote the ***** man
                        Dem haffi dead
                        Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        (Hear what now!)

A hug up on an kiss up on
                        An lay down Inna bed
                        Hug up on another
                        Anna rub dung leg
                        Send fi di matic an
                        Di Uzi instead
                        Shoot di ***** boy come if we shot dem
                        Dem don't want Jackie
                        Give dem Paul instead
                        Don't want di poom poom
                        Between Patsy leg
                        All dem want
                        Is the body from Fred
                        But dis is Buju Banton
                        Me say

Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead
                        Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead

Caw woman is the prettiest thing
                        God ever put pon di land
                        Put pon di land (Pu-pu-put pon di land)
                        But some man a turn around
                        Where dem get dat from
                        Peter is not for Janet
                        Peter is for John
                        Suzette is not for Paul
                        Suzette is for Ann
                        Here come di DJ name Buju Banton (Come fi)
                        Give di massive
                        Satisfaction
                        Happy how yuh lovin (Ju fi)

Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead
                        Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead

All a di New York crew
                        Dem no promote ***** man
                        Jump an dance
                        Unno push up unno hand
                        All di Brooklyn girl
                        Dem no promote ***** man
                        Jump an bogle
                        Anna wine yuh bottom
                        Canadian gals dem no like ***** man
                        If yuh are not one
                        Yuh haffi push up

Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead
                        Boom bye bye
                        Inna ***** bwoy head
                        Dem haffi dead
                        Last edited by Don1; October 2, 2016, 03:19 PM.

Fi di ladies wi deal wid niceness like dis...

Your eyes show me everything
                          All I need to know about you
                          Those eyes couldn't lie to me
                          Even if you wanted to

Blessed eyes, angel eyes
                          It's just now I realize
                          There is none to compare
                          No no no not anywhere
                          You got soul and much more
                          As my truth starts to enfold
                          Couldn't do without you
                          No no no not in my life
                          Why shouldn't I love you
                          And give you everything
                          After all you've been there for me all the way
                          Why shouldn't I cherish the ground that you walk on
                          Come again my little sweetness make my day

Angel eyes, special eyes
                          Gives my heart good exercise
                          Nonstop company and joy
                          Since you've entered my world yeah

Your eyes show me everything
                          All I need to know about you
                          Your eyes couldn't lie to me
                          Even if they wanted to

After all a man got nothing else within his plan
                          than to make a little dough
                          And let the good life flow
                          And it gets even better
                          He feels more comfortable
                          That someone in his world
                          Comes in the form of you
                          Didn't take the time to say I love you
                          After all these years
                          I'm glad it's not too late I'm singing now
                          Why shouldn't I love you and give you everything
                          After all you've been there for me all the way
                          Why shouldn't I cherish the very ground that you walk on
                          Come again my little sweetness
                          Make my day yeah

Angel eyes, special eyes
                          It's just now I realize
                          There is none to compare
                          No no no not anywhere
                          You got soul and much more
                          As my truth starts to enfold
                          Couldn't do without you
                          No no no not in my life

Prophet Ivan strikes again:

http://geoffreyphilp.blogspot.ch/200...y-and-van.html

Philp is a solid College man

Love im multi-year petition fi Babylon exonerate Marcus. Long time im tek it to dem White House but dem naw lissen dat. Even O'bomber nuh pay dat nuh mind

Vampiya dem ears hard doh
                              Last edited by Don1; October 4, 2016, 12:48 PM.

Wi humble wiself tuh di Faada lika dis....

Compliments of the great Johnny Clarke @ 189 Old Hope Rd Music Inc

Yeah

Every knee shall bow and every tongue confess
                                On that day, when Jah shall come

No more cryin', no more heartaches
                                No more sorrows, no more pain
                                So what will you do? What will you do?
                                When He shall come, mister wicked man?

The good you do, it will follow you
                                And the bad you do, it will stay with you
                                Yes, the good you do, it will follow you

No more cryin', no more heartaches
                                No more sorrows, no more pain
                                So what will you do, mister wicked man?

The good you do, it will follow you
                                Yes, the good you do, it will follow you

No more heartaches, no more sorrows
                                No more pain
                                So what will you do, mister wicked man?

Every knee shall bow