Student achievement in Jamaica - It's complicated!

ah wheh di !?

Mi show yuh dat you introduce an argument dat nuh fit yah and yu seh tanks ?

Yuh ailment getting from bad tuh wuss..

Foolishness. Facts buss up yuh likkle tribal idolatry

Yuh quote di Vampiya stating dat di ting did double secondary places...dats a bald lie....askordin to di DaCosta Commission

Dat was di goal...but corruption terminated dat ....Corruption I guess based on Busta Education Cyaan Nyam Philosophy

If yuh still nuh ovastan...address any furda queries to di report...it inna di public record

You clearly cannot read.

Indicate where Seaga stated that secondary places doubled...

My advice to you is to take a Critical Thinking approach when reading what Eddie Seaga writes.. remember he is at a University and has certain basic obligations..

Your emotional state is destabilizing your ability to engage in basic reading and comprehension....

Mi nuh worship Vampiya ...wuss wen dem perch ah one Intellectual Ghetto
          By more than doubling the number of secondary places, this would considerably increase the enrolment into secondary schools.>
          Now duh yuh best disingenuous tap dance fi twist dat Vampiya deception

...di guy conflate a target not achieved wid actual performance....den yuh promote dat deception as sitten fi impress peeple...wooiiee

"This WOULD..." it is a projection..speaking to a rational.. not a statement of accomplishment..

Mi nuh haffi tap dance.. next time read di ting slowly next time.. it will save you a heel boot tuh yuh forehead..

Time and time again mi ah tap dance innah yuh head front.. look like yuh cyaan learn..

Mi... did.. guh... good.. school...

Tread cautiously..

Mebbe dat might help...

It's a deception...which you referenced in an disingenuous attempt to establish that
              But mi did tink seh nutting did ah gwaan in education before Manley.
              .... The same ting di DayWalkin Vampiya did ah try deceive peeple bout wen im write dat piece of sophistry bout dat program whe corruption eat out most ah di money an oongly HALF ah di skool dem build

Yes sitten did ah gwaan.... Education Cyaan Nyam...but man haffi eat guvvament food fuss

Ah suh di Vampiya ting set
              Last edited by Don1; May 23, 2013, 09:05 AM.

Sooo.. nutting did a gwaan in education before Manley ??? The New Deal was an imaginary program with the World Bank ???

Edwin Allen was an apparition ?

The way Jawge speak is Manley start di Education revolution in Jamaica..

Now there is a deception if there ever was one... Manley was more the beginning of the end for any real sustainable evolution..

"It Takes Cash to Care"

The problem wid dat part of di Vampiya's statement is the disingenuous conflation of the targeted results of the World Bank program with the gross under-performance caused by criminal corruption

Otherwise it's fine

My advise stands.. don't let your 'demonize Seaga campaign' impair you reading and comprehension...

It will get you in chubble in debate involving critical thinking..

Mi nuh haffi demonize dat...mi juss ah karrec dat false impression he is trying to propagate

Im dun demonize imself lang time

The inability of a reader to properly comprehend a piece of writing can lead to all manner of speculation on the part of the reader.. the poorer the comprehension ability the wilder the speculation..

Deception is juss deception

Until mi point out di sophistry mi bet seh mose peeple yahsuh read dat post bout dat disastrous program an accep dat at face value seh di skool dem did build

Today's lesson: Neva kick off yuh owna face...an'...Neva tun yuh back pon a Vampiya...wooiiiee

It is a very broad piece.. summarizing the various policy decisions taken to address Education in Jamaica and some of the key players

Quite informative...

What is instructive is your single-minded blinkered response.. seeking to ascribe some sinister motive or conspiracy to deceive..

Your household tendencies run strong...

To point out and correct an element that is obscenely misleading is intrinsically virtuous

That it deflates your idolatrous worship of the errant subject is merely a bonus...wooiieee

How is a piece on Education Policy decision misleading ???

People muss write article to fit your disposition ??

Trevah Manrow nuh duh dat fi yuh ahready ?! All mek video !

lol ! woiee !