Palisadoes Boardwalk Woulda Sweet

KMFT!

Is we calling those programs, I-Man. Us Forumites calling those talk shows! Know bout heveryting! And heverybody else a heediat!

KMRT!

Me never seh nuttin bout not costing too much...prime land is for those who pay...move Manley Meadows go St Thomas or sittin...

Your simplistic offerings sometimes defy gravity.

Gentrification! Bun dat! You think a Singapore dis?

Yuh tink di PNP ah guh allow yuh fi tek weh dem sure garrison seats fi dat ?

Clearly not..

"Anything that will cause us to be in power is therefore best for Jamaica"

Yuh ever see Manley Meadows yet?

Fuggeht about it.. yuh nuh si PNP kill di 'Upark Camp land conversion to affordable housing' project.. why yuh tink ?

Gentrification of Downtown area is the beginning of the death of the PNP 10 seat garrison cushion..

Whenever yuh si someting dat defies gravity.. yuh eeiddah follow di money or follow di votes.. you will arrive at the answer..

We will be banishing the PNP to the wilderness for 40 years after next election...progress wi seh...

What simplistic about that?

Is so it works in the sane world.

Primest land is not for low cost housing...not in the real world.

yuh waan tun wi innah Singapore ?

Or send man a Mocco guh live ?!!

Stop being so literal Willi.... Lawks man.

A you mi a talk to? Follow di thread!

Mi cyaan mek idiot talk go on inna mi good good gentrification thread and mek it pass

US (United States) Forumites?

Is really a question I was asking. Not sure what you meant..