Tap yuh noise Skeng Laden

but I am new there Grindacologist/jah jah binks/ Tiny Mama/etc...

even peter rickards[ur so call friend] point out you are gay 10 years ago-> http://forum.dancehallreggae.com/sho...PRACTICING-GAY

so you lied...par for the course with you...

but mi nuh 'know' you...somebody tell mi is doc. son[who nyam dung MARYLAND/norbrook] on the site...put mi few n few together...a u same 1

So you are the "eediat from another site"...good

sound like a threat...yuh threatening me?

why threaten a sahfas?

good cause if me even buck me toe yuh whole neighbourhood a get shell down...now go play wit Big Pink and stap yuh noise

oh...yuh adi effeminate brown man mi see a try walk through mi neighbourhood a sell shell ackee?...commoners are not welcome

Originally posted by Skeng DX View Post
                      I dont see the joke
                      Look in the top right hand corner

oh...BrickStrapTONGUE...mi deh yah wonder...wah dah pink sitten deh...mi know a saw some WHITE chick post it on his wall...saying she likes the way HE 'uses' it

the question is how bricky know what going on a skeng house.. Now the fued make sense.

he's in LOVE with me...all mi a tell him fi low mi...him just nah give up

Dis is a RIOT!

Rath! Unnu sharp brah!