These people cyaan serious. After

• These people cyaan serious. After

jumping on the PPL Powaah wagon, these people voted out their sitting MP and replaced him with an obstructionist. Well now dem nuh have nuh wata dem a block various roads that leads to Brown's Town and a complain dem naah see dem MP. LOL ....I was waiting for the RJR reporter to ask, "who did you vote for?"

I recall as a 9th grader after the bus man dem drop we off a school dem guh block the roads. A number of us had to walk from YCHS to Jamaica Jamaica hotel in Runaway Bay, where a tour bus driver had sympathy on us.

Who is the MP for that area now?

Dr. Campbell! Cyaan memba him first name at the moment.

People can't get water them a go block road whoever them vote for.

Imagine if you can't hold a bath for 3 or 4 days not even a wipe up and you nuh have none a them fancy tank pon your house.

People can't get water them a go block road whoever them vote for.

Imagine if you can't hold a bath for 3 or 4 days not even a wipe up and you nuh have none a them fancy tank pon your house.
          Fancy tank?! Wha dat?

you nuh see the tank them people have fi put pon them house fi ketch water when it come inna pipe or when rain fall. Mi hear a about 80 grand JA fi them. Sad case when you have to pay water commission and put tank on your house.

Can get you one for about US200....in TT...where they are built...they even put a factory in Ja....

Rhino Tank fi $200US?

1000 gal about US300 here. Smaller ones cheaper..

Oh in Trini...

400-gallon tank about USD100

Can send up a container load for you...problem is they take up space...maybe I shld design a Quicktank...inflatable...

And who have money to clear that from wharf? Yuh doh see Mama tun up di ting? All 4 tank yuh coulda buy in Trini with the money to clear 1 in Jamaica...

Madness...