Panama -Even Their football Team is out of the Shadow

The man asked how to emulate their success.. is dat dem duh.. dem nuh believe ruling in Hell is all that..

Why unnuh run guh farin fi live.. ? If unnuh was smart unnuh woulda bring farin down yah.. at least is unnuh Govt still..

Self ?? lol ! look like yuh confuse..

Waste of server space.. we are discussing the DIFFERENCE between the two..

Economic malpractice separates the two.. poor management of the economy leads to lack of opportunity which leads to the pervasiveness of crime.. man haffi eat a food..

You need to work on your comprehension skills.. try and be relevant..

Self ?? lol ! look like yuh confuse..

Sarry...yuh ah Chiney ar Jew nuh

Gwaan self esteem!!!

Well yuh entikle tuh yuh view fram JLP HQ...hardly an intellectual powerhouse... but no worries

Mi preffa di dispassionate, unbiased opinion of professional development economists fram di Wirl Bank
            Last edited by Don1; April 8, 2013, 11:30 AM.

Well.. at least you can tell the Panamanians they have self-esteem issues suh wi bettah off dan dem..

lol ! woiee !

You prefer what suits your argument at the time...

Everybody knows that crime affects GDP.. yuh know how many Tourist would come Jamaica if not for the crime numbers ?

The relevance of you argument however in this discussion is.. well nil.. find another thread to insert your thesis or create one..

That is my advice..

mi cyaan tell yuh nutten bout dem puppa

I prefer truth from independent professionals in development economics

Others go with the tribal yappin....go figure

but dem give up di ting tuh di Jews and di Chinese fi run.. clearly they have self-esteem issues..

Another set dat have self-esteem issues are the Americans and the British.. dem ah give up dem tings tuh di Arabs dem.. all ports mi hear !

wat "ting" is dat dem gi up yuteman??

last I heard the Canal was still a Panamanian national asset...dem sell it??

Look like yuh nuh learn from yuh PPP faux pas...

Yuh ready fi ah next Wolverine Face-off ?

Walk away.. while you still can..

Until I produce truth from independent professionals in development economics.. den yuh attack dem..

lol ! woiee !

Get help.

dis nuh mek sense yute...yuh ah mad?? LOL

The Economist praised Bruce Golding as the most effective leader in Jamaica in decades..

Cue your attack of the Economist..