Venezuela's 'Comandante' Hugo Chavez dies

I have tons of Latino friends and got the real juice years ago in Spain.
    Ah suh Koolaid popular ah Spain?

Nope Sangria. Dem nuh really inna dem Babylon cut nature drinks deh!

The latinos I met hate Babylon like poison, so wheel and come again.
      Mi nuh meet the Miami-centric unpatriotic ones...dem nuh really guh Spain fi live and work...maybe pss thru pon luxury holidays and since dem tend to be obnoxious, mi might mix, but mi nuh mingle and mi nuh entangle with dibby-dibby people.

Ah joke mi ah mek big man

But I'm focusing my argument on the massive lifeline he extended to millions in the region....helping us survive Babylon's Meltdown of Greed

Mi haffi gi im extra-large props fi dat... His record at home is mixed and Venezuelans are divided on him but a majority seem to like im. Mi cyaan tell dem nutten

Yu gawn back inna a history when we discussing contemporary?...a yu name Historian?

Don't know your personal feelings..just interpreting based on your posts boss...they looked very anti-Chavez and anti-Venezuela...but that is present time...as you said..in the past you 'argued vigourously'...

Context is everything. Reread mi post again and U will get enlightened. U will start to understand WHY dem so dysfunctional despite nuff Hoile.

Enlightened??? Yu drinking too much Sangria?

U not drinking snuff?

Or you not LOOKINg deep enuff...

Thanks Jawge,I certainly get it now.
                      You Maudib have no idea of what you posted.

H2O only....

You too deep.

So any farriner come ah yard need more than 1 hour to figger out seh is a majority black population?
                            Jamaicans don't know that!

Out of Many, One People!

(puke!)

Den Farriners have one over on us.

What no minerals, just distilled water...mind you leech out! LoL