yuh cyaan read ?

define exactly

show me your source

you getting the drift
          Last edited by Gamma; January 21, 2013, 04:01 PM.

I am happy with it..

What I am waiting for is an iota of evidence that it CANNOT be 40,000 business close...

Mi hear seh wi tek a 40% GDP Hit !? Anyting can guh suh ?!

Dem nuh waan release the FINSAC report.. cyaan help yuh !

it nuh work suh.. get yuh facts together and present them in a cogent manner.

What is your claptrap ? wait.. don't tell me.. Mannat Enquiry ?

lol ! woiee !

Mek di recession nevah lick and yuh woulda si bout rejection at Polls..

Crime Down, Dollar Stable, Interest Rates down, Bauxite, Tourism and Remittance like Woah, 'Free' Health Care, 'Free' Education, Chiney Money AND JOBS ?!!

Dudus and Mannatt gainst dat ??

Poor yuh.. yuh hath not a clue to the voting populace.. yuh probably not even Vote dung yah to rath..

but is you objecting.. yuh need to bring di facts..

objecting a ''factless'' argument ?

It is a widely reported number.

If yuh object den state the rational and facts to support it.. mi nuh cyare if yuh nuh like di number or not..

40% GDP is a big hit yuh nuh.. mi hear seh all Institution over 100 years old dat dominate di Region vanish.. I have no reason to doubt the report.

[It is a widely reported number]...by Matty Perkins?

[state the rational]...for the billionth time?

Numerous sources.. yuh nuh have google ?

Why yuh doubt di numbah ?

only matty perkins i heard with it

LOL