mi use it as cayliss as you..

Rhetorical question.

Next!

Nothing careless about smashing the Crime Headquarters of Jamaica!

yuh tink seh is illegal document libarate Tivaarli ?

muss dat..

Perhaps the largest, but his getting smashed quail up the others, but now dem a get brite again.

If you fool enuff to think that Jamdung only have one crime HQ, den mi have a swamp fi sell yuh.

[but now dem a get brite again]

show mi that trend... Mr. Statistician

[ think that Jamdung only have one crime HQ]

but going by your reasoning...TIVOLI was the biggest HQ...right or wrong?

Yuh ongly have aganda and refuse the face the stark reality confronting you.

People are being killed by gunmen willy nilly in Jamaica again. There was a break for several months when dem ketch dem fraid ah policem, but that long over now and is biziniz as usual again.

THAT, is all i care about.The rest of the posturing fi eediat Tician does no impress me.

Yuh need ME to show yuh that gunman get brite again???

ROTFLMAO.

where mi put forward an 'agenda' ?

but yuh must have some evidence[or reason to suggest] that dem get more 'brite'

Gleaner, Observer, telephone, Chat sites....tek u pick

Mi nuh born big suh...

but how/what/where ? relative to before

but u do agree TIVOLI was significant ?