Deep inna the Treasure box

• Deep inna the Treasure box

All selecta bwoy back off. If unnu nuh know this one you need to reset and come again. Historian I know you know the daddy but you know the son?

Run the tune. LOL

http://www.youtube.com/watch?v=BT6F5_pajyE

let me drop something else inna unnu shut.

http://www.youtube.com/watch?v=p8rkTi3wv90

Pull up dat one me selecta!!!!!! Boom Boom !!!!!!
      Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Wow! Been forever since I heard this one. Rent a tile music dis!

Sass yuh should a mek me know seh yuh waan clash. Hold on deh mek me go draw out me beer obx of vinyls. ~poof~ that's me blowing off the dust.....

http://www.youtube.com/watch?v=RUOGWCWHjwc
          Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

http://www.youtube.com/watch?v=hcPiip-xkyw

power singing:

http://www.youtube.com/watch?v=1RPk5XhYb40

Wait, who yuh?....http://www.youtube.com/watch?v=FbX66Ddxtow

Back weh.....yuh know wen mi dida run Brooklyn & The Bronx...http://www.youtube.com/watch?v=TObxGhgd1IY

Let mi know when you ready....http://www.youtube.com/watch?v=-ve6mV9JgHA

This treasure was buried by Calico Jack at Bloody Bay, Negril, yuh know mi....Wheel and come again...women loves TDowl.http://www.youtube.com/watch?v=sOvblGTvH3o.

Just make yuh ****....http://www.youtube.com/watch?v=zcnYOXhpzwI