Education for the Parochial minded

yuh need to learn to follow the line of a discussion....

especially when is yuh indicate the direction..

yuh mind ah wanda... or is multi-taskin'??

As lang as it strait mi comfatable wid Perdition...fi yuh Heaven crooked

read back the argument direction.. yuh will si where yuh got lost..

yuh mind haffi sharp when yuh step innah ring wid Paul 'Muadib'..Atreides.. memba seh him pass di Bene Gesserit test in flying colors !

the word is complex.. not a place for the simple minded..

Sistah I always knew there was something off about you...

yuh mind haffi sharp when yuh step innah ring wid Paul 'Muadib'..Atreides.. memba seh him pass di Bene Gesserit test in flying colors !

Should we call you Reverend Mother Muadib?? LOL woiiee mi Belly!!!!!!!!!

The Bene Gesserit ( /ˈbɛniː ˈdʒɛsərɪt/ ben-ee-jess-ər-it)[1] are a key social, religious, and political force in Frank Herbert's science fiction Dune universe. The group is described as an exclusive sisterhood whose members train their bodies and minds through years of physical and mental conditioning to obtain superhuman powers and abilities that can seem magical to outsiders. Acolytes who have acquired the breadth of Bene Gesserit abilities are called Reverend Mothers within the organization's ranks

Look like a you one did lost, Teacha! But some would say wid did know dat fram lang time!

of course to respond intelligently one must know the purpose of the test administered in the case of Muadib...

is yuh lost in more ways than one..

"And I thought I had signed up for Economics: The Silicon Valley Way!"

Once again.. yuh sure yuh have di prerequisites ?

Sex change??...mi nuh waan pry doh

Mi ear seh di steroid dem wikkid..puppah...sarry..sistah

mi notice yuh have a predilection fi yap about matters yuh know nutting about..

Yuh rite...wen man ah enta Sistahood is time mi step

Who enta sistahood ???

yuh lost bad..

I supposed you passed because you, Ben, Guessed right ?? LOL

yuh pass di tes wid color flyin' doh.... yuh nuh inducted yet??