• This Popcaan Chune Tough

http://youtu.be/pMuvyjDwkJc

White bwoy Dre Skull a go hard pon di riddim...

Oh...unnuh ongly have strength fi di slackness...when man mek good, positive chune you are no where to be found...just as I thought...unnuh ongly good fi tear down but cannot build nuttin unnuh self...well the less fortunate are making their mark the best they know how...and unnuh still have problem wit dem...hypocrites mi seh

Digital Jam tuh di rescue !

"silence a di baddest weapon...so yuh know wah mi do...talk less"
        Gwaan Poppy yuh a di boss...

Yute dem a use digital fi mek dem mark long time...it's called Pro-Tools...unnuh late

"dem gi wi di gun...den dem same one come wet wi up"
            Poppy at dem...

"ghetto yute doh mek silly plan...believe in yuhself be a man...dem waan we fi dead pon di road...dem nuh waan we fi mek millions"

OK effort, but me prefer him party chune dem....sorry!

"Party shot...like one M16!
                Dem call me the ravin king...."

"...as mi reach mi si gal pon headtop
                Swear mi nuh waan go a bed back, yeah!"

The stats indicate a problem...

Tell that to Popcaan's bank account

dat a ah di one dat buss.. many oddah thousands nah get buss.. some buss gun..

Whats wid the girl dem by the car at 2:00?

Is like dem feget which video dem was in fe a few seconds? LOL!

Okay...so everyone that go Digital Jam buss?

offer a wider range of tools and opportunity dan if dem nevah guh..

Who tell them say them have fi buss the gun??? By the way nuff a dem get buss from entertainment and IT and still a bus the gun too.

People must have options. Sean Paul could have been a bank manager by now. What a waste in the music biz.