Look like Castro deh by himself pon di Mountain Top

Yuh dreaming if you think Tivoli is/was Jamaica's only problem.
    Tivoli was the baddest, but still outnumbered. What have we done since to deal with the others? That is where our priorities should be.

I am under no illusion that any tician holier than thou and above kipping up slackness. Just cuase yuh mek others do the dirty deeds, dont mek yuh hand clean and yuh can act like innocent kuntry bwoy.

This is correct. Whatever differences we have pale in comparison to apartheid and genocide. However, our ticians may have tougher heads. LoL

Siggy ah strategist...why yuh think him allow JAGs fi go jail fi tiefing chickenfeed (farmwuk money)? JAGs was original gang-o-5.

When he lost the puupa and the son dont show "respect" him buss poin him and PJ tried to do him a solid. LoL

Hold on...when we were sending students to train as doctors and vets, it was a problem...they were being trained as communists...will di reeal Muadib, pls stand up...Slim shady yu slipping...

wha dat haffi duh wid GDP and Brain Drain and why Downtown nuh stay like Panama instead of di pictcha inna Willi post ?

yuh ah talk bout social contrac.. how about kontrac wid di chinese, arabs and brazilians ?

what wuss.. communist or shotta ?

wi haffi deal did wiself fuss before wi cyan progress

gwaan wait pon dat nuh..

Meanwhile it takes cash to care...

I don't believe in waiting...but in doing

as long as it nuh involve voting..

Communist? How 1970s!

We rebrand dem as State Capitalists, so everyting cris now.

mi si yuh pawdie