Skeng Dung.. can you see the shape in this

mi seh mi prefer them coke shape......u like them tuff and upside triangle shape

and I am making a general statement ie female athletes usually tuff

in GENERAL

A yah so nice!!! Man and man haffi know demselves..........

Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

Fling a Portia wig on har yuh in hog heaven Skengy...

Easy yuhself yute.. yuh seh yuh waan know which female athlete can sexy..

Study dis.. there will be an exam..

http://trackbunniesllc.com/Antoinette_Wilks_08PN.html

More questions for your exam

Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

IN GENERAL...............why bother

mine u a one a them weak man enuh......lol

wha dat ?

Wheh di owa-glass deh ?

Wheh yuh si shape ?

lol ! woiee !

how u can find them pics on rapid suh..........mine enuh..........mine

mi can ongly respond tuh wheh yuh post yuteman..

if yuh have a problem being clear.. ah fi yuh prablem dat..

now si if yuh can help Jangle find di picture wheh mi seh mi waant..

Jamaican Woman 4x100 Team in di cut-off bikini dem !

get to work and stap di yapping !

- shape-

explain that fi mi

dat is not di question dat a guh round right about now..

yuh bettah clean up yuh argument quick, quick.. forum a wondah weh yuh really a defen'....

ah suh yuh young ?

Moderatahs ! Unnuh need fi put up one age check.. some infant ah get on pon di site !

"which female athlete have shape?

member them haffi whole a testosterone in general enuh"

why u leave out that part?

My apologies sir....a dis yuh a talk bout