Message From Bounty Killer ......

• Message From Bounty Killer ......

GRUNGGADZILLA:Me can't ever ever say it twice put a dollar over Jamaica and it's Culture if it wasn't 4 dancehall and it's Culture where or who 'd I be today mi nuh sorry fi ntn that I said or song I'm sorry to know it offended anybody but that's just how I see it my views and beliefs all I can say ********** man fi stop try ban we shows and dancehall must just leave dem alone unto god still and let peace rein we can't change the times but if not ********** man ago dead a Jamaica some ********** get fraid a ********** bwoy thru money when since a money control Jamaicans morals leave the Gold n save unuh ********************h Souls wah unuh fi say is Gays must Stop Fight We Music and We Must Leave Gays Alone that's it ******** bout Apology inna unuh Muma mi nuh like gays and dem nuh like me so wah if mi affi go say mi rate gays to make a dollar a figurine mi a start sell again a swear pon mi mother dead body mi nuh tolerate Gays but I learn to accept and tolerate whatever I can't change in earth and the rest of fassy artistes who a gwaan like a nuh dem a get ban so a nuh fi dem problem it all name dancehall music plus we are the Heads of it so when dem chop off the Heads dem what's gonna happen to all unuh the hands and the foot dem or lims ********************h unuh a idiot dem know unuh nuh so powerful so unuh aint no threat laugh mi a laugh Europe mi deh and dem banned a couple of my shows I never ball or talked about it mi just sing mi song dem that dem nuh like if I did came here and dem leave mi shows dem alone I 'd by pass those songs bcuz mi nuh short of songs but if Mi Hungry Again Dem Ago See Mi Nine Simple Real Jamaica Lets Stand Up Yow dem get what dem want dancehall not putting out no music about killing gays no more niether none of us going on stage and say such things any more we may shun dem but diplomatically but no Inciting of Violence 4 the last 6-7yrs am I lying VP GreenSleeve Itunes Amazon nuh where putting out no Homophobic songs so what more dem ********************h want unuh blind"Bounty Killer
    http://twitter.com/#!/GrungGaadZillA
    Last edited by Skeng DX; May 21, 2012, 10:34 AM.

Bounty can gwaan beat up him gums...when he was trying to break into the US he engaged the services of one Angelo Ellerbee for PR & Artist Development...one of the biggest fags in America...

Looks like the dancehall fraternity is losing this war badly.White flags going up on every corner.

What a ting when you eff wid people and dem end up mek you look like eediat, haffe a bawl fe apology fe eat a food. Lesson learned?

...and the rest of fassy artistes who a gwaan like a nuh dem a get ban so a nuh fi dem problem

Is this a call for backup??

bounty nuh learn nutten over the years... better him never seh nutten... like him nuh notice the music bigger dan him... if him content fi stay in him owna world, more powers tuh him... dat ramble deh full a contradiction... big up beenie man for his courage...

bounty seh a europe him ting deh... soon all dehsuh will be closed tuh

It so sad, when dis set tek ovah di worl, with dem corrupt teachings an everybody fraid fi condemn dem. Sad fi true.

corrupt teachings ?

ah wheh di...?!

He does make a point though. They should simply leave each other alone.

Yes I agree.

In fact I think Beenie went too far, him did sound kinda pathetic.

bounty

BIG and Serious it all came down to this Dancehall muzik should BOW and APOLOGIZE or STAND UP 4 our CULTURE MORALS and BELIEFS??? (POLL) pick a side mi waah see what kind of Jamaicans I'm living among today express ur social thoughts please my vote goes to (STAND UP) vote 4 what u believe in ppl!
                    @GrungGaadZillA wen Beenie apology came out I went to bible study, n the church folks had a discussion saying that never would be Bounty
                    Only Real Jamaicans Allowed to vote who born grow a Jamaican nuff a unuh traveled and traveled out unuh culture not even Jamaica passport unuh have again a jump inna Jamaicans argument unuh come from Jamaican but not Jamaicans anymore what the ******** unuh think dancehall didn't have a voice anymore bcuz most artiste just shut dem eye and a eat a food move unuh ********************h dem done canceled my visa and tek mi range and mi still ********ing alright when since Babylon can bound bad man wid money Some Bwoy Get Too Licky Licky Gone Par Wid Di Fish N Tun Ticky Ticky!
                    http://twitter.com/#!/GrungGaadZillA

Bownty a talk bout morals...

why him hate beenie so

lol
                        GrungGaadZillA Attention US Authorities, we will trade you Beenie fi Busy. Please and thanks

Me notice how you go a easy pon Beenie.....

wen Beenie apology came out I went to bible study

Bounty is a moron but this funny nuh r***@

Yuh shoulda see him last night at Suzies as his Ras Paradox persona...full arab dress