Post It Nuh Missa Chang

if yuh nuh have it den dis thread outtah yuh league.. juss kibba yuh mout and tek notes.. before yuh mout end up round ah yuh head back..

Send It Inna Message Then

no need.. the letter makes refence to events in 2012.. suh yuh need to update yuh database and easy yuhself... yuh juss come back and waan get footprint innah yuh fahred ahready ?

ah wah suh ?

Make Me Seeit Nuh

not neccessary.. if you have objections to my assertion please indicate and provide the data guiding your objection..

it appears on the face of it that you are yapping out of ignorance.. i have neither the time nor the inclination to attempt to educate those that know not and know not they know not...

"but this email was going around before the elections/udc"-that was what I think

"if you have objections"

why u say that?

you love war eh

show the thing if you have it

this related?

http://www.olintja.com/

The email could not since it makes references to events in 2012.. including the appointment of Danville Walker as CEO of the Observer.

Now.. please tap waste time and server space wid yuh ignorance..

cho...

who arguing with u bout that...............mi just seh mek mi seeit

Originally posted by Skeng D View Post
                        ok JAKIE CHANG
                        That would be "Jackie Chang"

Suh whe kung fu haffi duh wid dis??

"chan" not "chang"

Suh whe kung fu haffi duh wid dis??
                            yuh have face leff fi get kick-off ?

yuh nuh hear nuh run up come try tackle mi.. unless yuh waan end up a cycle track...

yuh juss come back and waan get footprint innah yuh fahred ahready ?

That would be "Jackie Chang"
                            no..............him a the imitation

Fi reel

suh hold on... is wheh yuh a chat bout if yuh nuh si di email that is the subject of the law suit ????