Welcome to the forum WorldFan

• Welcome to the forum WorldFan

word of advice doh.. mek sure yuh unnastan who guh good school before yuh step innah di ring..

You have entered the 'kick-off face' zone.. is not everybody yuh muss tek on..

so far yuh batting .500 wid one wild swing and miss and one dat kanneck !

lol ! woieee !

LOL

is it Welcome, or well come?

LOL

If you REALLY want fe mek some money fe de pot, mek we get WorldFan and Jawge inna de ring together, debating a series of STEM topics.

I propose Boolean Algebra for Round 1.

Straight Pay Per View dat!

If you REALLY want fe mek some money fe de pot, mek we get WorldFan and Jawge inna de ring together, debating a series of STEM topics.

I propose Boolean Algebra for Round 1.

Straight Pay Per View dat!
          yep...mi wudda pay money fi observe dat

whichevah yuh raddah... all mi know is mi hope him stay and is not a drive by...

mi like him style !

Di man jump straight innah di fiyah ! not even warm up !

lol !

it look like him a read the forum in between classes fi a long time and just feel fi jump in. LOL.

World Fan is a real poster?! I was this close from deleting its cleverbot @#$!

Welcome World Fan!