Digital Yard releases Robotics Manual for Secondary Schools

after di second line mi nevah need to read nuh more.. big shat dat..

lol ! woieeee !!

waiting for di comeback.. Don1.. step up !!

Your info is way beyond my ability to comprehend

Wouldn't know where to start

Mi lost.... mi all ah look fi miself di way mi lost

What were you looking to have thrown into the pot?

i think you have a comprehension problem. Worldfan show it up BIGTIME. LOL

hang on little longer world fan don't go missing like Skeng D or JB

Yep... I admit I find it hard to comprehend gibberish.

If yuh ovastan im.... Fret

i think you have a comprehension problem. Worldfan show it up BIGTIME. LOL

hang on little longer world fan don't go missing like Skeng D or JB
                Yuhseeit...Worldfan beat di man (?) at him own game

Whatever pot yuh ah wuk wid ave tuh much bad ingredient arredy yuteman... cyaan come good again

Di milk curdle
                  Di fish touch
                  Maggot tek up di meat

Ongly peeple like Sass fulljoy dem ting dere

a 4 0 clock friday evening and mi nuh stop laugh to rhatid.

Leggo the Worldfan .

mek World Boss look chupid !!

lol !

I hope is a 27 inch Mac you have afta all di big chat.

Mi manage fi find a bran new 2nd hand fi half price and it loaded with a good amount of software including Hoffice 2011, Paralells and iLife 2011...to name a few. I did some some math software too, as is a PHD comp sci student sell it to me!

Di big scream ard fi get use to doh! LoL