• Apple Who?

Google Project Glass come fi kick off bwoy face...maaaaaaaaaad:

http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4...layer_embedded

Skynet to rhatid! Wikid!!!

I wonder what Blackberry have up dem sleeve, oh me feget dem lose dem shirt the other day

Me hear say dem run lef de consumer market and a look a sale before everything pop dung..a true?

Watch di ride my yute...Blackberry with Android OS + BBM...Game Over

Skynet to rhatid! Wikid!!!

I wonder what Blackberry have up dem sleeve, oh me feget dem lose dem shirt the other day

Me hear say dem run lef de consumer market and a look a sale before everything pop dung..a true?
        Yep this was reported a few weeks ago...very interesting application of technology

Incidentally military fighter pilots have been using this technology for a couple decades in the plane's avionic systems .... HUD systems ie Head Up Display

This is just the lite consumer version trying to play catch up

That could actually reduce the bleeding for a while.

And here we all thought that this was brand new technology...find sittin fi do wit yuhself no man...go mek a app to find yuh a girl or someting

What we all know seh is War run tings..

DARPA tuh di Wirrrl...

All SIRI which ah guh soon deploy innah everyting come outta DARPA CALO project.. dat ah juss di fuss commercialization out of di largest govt funded AI project in History.

When yuh have di #1 Brand in di Wirl.. why stap at Phone and IPAD.. SIRI soon have yuh ah talk tuh yuh Fridge and Stove.. den yuh ah guh know bout Apple !

Gwaan yap bout Google.. unnuh nuh know wha clock a strike..

Go build a "what clock a strike" app...until then hush...

Aftah mi dun build di Facetime App.. send mi one ah yuh mugshot dem.. mi ahready have di Clarkes foot bottom image ready fi insert.. den mi can kick off face all when mi ah sleep..

Funny! Mek sure is di Bank Robber yuh have!

Mek Google stay deh. It will take Apple to bring it to market properly. Apple is not necessarily about inventions. It is about making you feel like you need it.

Hmm, reminds me of when Beckham deh with Real Madrid, he was far from being the best baller on the team, but he sold the most jerseys.

Originally posted by Hortical View Post
                        Hmm, reminds me of when Beckham deh with Real Madrid, he was far from being the best baller on the team, but he sold the most jerseys.
                        BBM...done talk...

=Muadib;349960]Aftah mi dun build di Facetime App.. send mi one ah yuh mugshot dem.. mi ahready have di Clarkes foot bottom image ready fi insert.. den mi can kick off face all when mi ah sleep..
                          LOL... noice!!!

Aftah mi dun build di Facetime App.. send mi one ah yuh mugshot dem.. mi ahready have di Clarkes foot bottom image ready fi insert.. den mi can kick off face all when mi ah sleep..

Originally posted by I-Octane
                            An u done know me nuh go a my bed go dream bout boy...cause dat nuh inna my medz...no way...dat nuh inna my medz...

anybody ah chat bout dream ?

ah wheh di ?!

run wheh wid dem deh Mantu argument Brickflop..