• Schools Challenge Quiz is a

wikid ting.

Necessary for the psyche I suppose but ultimately a fraud.

hehehe....refresh my memory....how many times Campion win SCQ again?
    Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

yuh need to ask how many times the Top 5 Schools in Jamaica win... (based on graduate scores at 5th Form and 6th Form)

All now Calabar mussi feel seh dem academic program on fiyah !

juss ansa me question nuh....
        Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015

mi nuh know.. mi tink Campion did nuh boddah even entah (academic distraction) certainly in my time..

I would not be surprised if di top 5 schools win not even once !

Too challenging maybe..

mi nuh know.. mi tink Campion did nuh boddah even entah (academic distraction) certainly in my time..

I would not be surprised if di top 5 schools win not even once !

Too challenging maybe..

Munro has won on several occassions.

SCQ is not just about who can get the most CSEC subjects. Stop belittling the thing just because you have never won!

Do you think the accumulation of subjects is the only determinant of intelligence?

Yuh nuh hear mi seh Top 5.. is Jamaica mi ah talk not Turks and Caicos.. siddung !

wikid ting.

Necessary for the psyche I suppose but ultimately a fraud.
                Nuh worry yuhself bout School's Challenge... dat is a foundation program and positive ... but oh so 1970s... stuck inna rote learning/regurgitation time warp and nat reflecting today's realities

Fret nat...Digital Yard Tech Challenge....Critical Thought and real world Tech Skills required...Coming to a screen nearer yuh dan mi inna 2013

Memba mi tole yuh
                Last edited by Don1; April 4, 2012, 08:48 AM.

Anybody else hitch a ride on the train?

Yeah mon...passenger deh pon board...dis ah nuh JEEP bizniz

Mi nuh know if unnu cyan wuk wid Holy Trinity...mi nuh ave nuh links dere atall but dat wud be one nice ketch. Mi fi check Principal Campbell??

Anyway since di 100s of details nuh nail dung yet and MOU juss ah prepare now mi nuh waan buss nutten too tuff yet ... dat wudda previous

Spots will be limited an wi ah gwaan tek wi time educate di selected stakeholders... mebbe juss 8 ar 10 skool fi Year 1 Pilot Program

But mi ave a feeling dat if mi get mi way, one skool fram one community whe Bob dem sing bout whe did ah Rock aggo dehdeh.

Kingston 12 tuh di Werl!!!
                    Last edited by Don1; April 4, 2012, 09:06 AM.

Yes, try the Principal angle again. She might have the needed pull. you have the contact info, so dont shy fi use it. LoL

ok boss... mek wi firm up Pale Blue fuss doh before wi branch out..LOL

That is true blue to you Sir. LoL

ok...I stand corrected

Don't Tap atall !!