We make War so that we may have

Yuh confuse mi wid summaddy else.. mi nuh TRY mek point.. mi mek point..

Yuh ah try fit my point innah your argument but it nah fit and yuh bex.. nuh fret juss start yuh owna thread and run wid it !

Yes which is why you were following behind my every post in the thread...because you had made your point...Clarke's to di face
      Last edited by Bricktop; April 3, 2012, 06:50 PM.

lol

One ting enuh nuh mek ben hol yuh innah ambush.Chubble dat, Is oka Brcky yuh can ketch ben another day, The day belongs to ben. After mi deh yah try mek yuh feel like yuh is a swordsman , Ben juss come chop off uh head and kick yuh body inna ditch

look like di fuss kick mek yuh woozy.. yuh a fallah mi and tink seh is mi ah walk backwahd to yuh..

lol...

look like yuh ketch ah riddim di past couple day

look like Bricky want start WWIII... yuh young tuh dis suh yuh did mis WWI and WWII..

Mi did tink di Mutual Assured Destruction ting did a keep him quiet but look like seh Bricky ah get Talibanish and waan si some Virgin (Virgin nuh tek tuh man widout face doh suh him need to cool)

I must have missed the war that led to the invention of the typewriter...yuh neatly sidestep dat kick...where yuh two cheerleader deh wit dem pom poms? Mi have on mi white Clarke's so no face shot tiddeh...strickly body blows...

I need a new pair of Clarkes di way yuh ah tek kick... all when yuh a major innah di minor yuh a get kick !

<The next big invention was as important to typewriters as the laptop is to computers---the portable typewriter, developed in 1893. This was of particular use during World War I, when troops used portable typewriters in the trenches to record information.>

War Huh ! What is it go-od for, absolutely EVERYTHING !

Mi foot tyad now, mi haffi guh hiyah summaddy fi kick-off face di way yuh ah gwaan !

Bricky Yuh still leaning on di typewriter (if you can find one that is)? Mi tell yuh fi walk away but nooooo

The typewriter was invented in 1714 and patented in Britain to increase the communication flow in business...try again...

Yuh mean the typewriter that was invented for business communication and used a QWERTY keyboard? The same keyboard you are using 300 years later? Okay let me walk away...ahahahahahahaha...bady shot to di bady...

Ah muss yuh Ghost dis a haunt di thread . Yuh nuh dead aready? Low di thread mek man get fi discus whey regina ah say. Cho

Yuh have invention and den yuh have pervasive penetration thereby given meaningful impact on civilization..

yuh nuh watch Home Shopping Network ? Nuff invention deh pon it...

lol ! woiee !!

Dat one stump yuh...why yuh even bother respond?