• Looking for two Songs

Loving You Michael Prophet
    Ready Fi Dem Linval Thomson (not the answer ver)

Cheers

you talking about the the prophet on the cuss cus riddim... my love has no bottom, no top... if thats the one i have it...

linval thompson ready fi dem mi have it tuh...

if you message me your email, i'll send them to you...

yow.... mi know the slow version of ready fi dem... mi just cant find it... sorry...

Two classics. Don't keep it to unuhself. I Think Michael Prophet developed voice problems after awhile. " I wake up in the morning what do I see, Gunman standing over me"

http://www.youtube.com/watch?v=UKXxlF4eNx0

yes same one. will do

the slow version was released on the volcano label. Had the vinly lost it and cant find it. If you have the Prophet check your message... really appreciate it.

check yuh email... now mi juss gwine affi searh through some cds cause if it was made, mi trust dat mi have it somewhere... mi have linval like wow... mi determined fi find it...

yow oj... yu had me working and mi grateful fi de challenge... mi find de linval fi yuh... mi guh find some odda big chunes... i never know seh a suh much chunes mi have... no sah... anyway check yuh email...