Notice how yuh walk mi post wide then join back in the conversation when it is convenient...are you backing off your claim that "this is what music has come to" after i enlightened you to the history of the genre?
Lost Identity - Rodigan says music lacks creativity
Sigh, why do i bother.
I asked you if you would have a problem with a song that advocates the raping of a 10 y.o. if the beat and melody was "catchy" as you put it.
We already know that you have no problem with a song that puts rape at a higher moral level than homosexuality. So we are making the "natural progression" from there."It is easier to build strong children than to repair broken men" - Frederick Douglass
Some serious logic and reasoning dat....
A must occur before B
B will not occur
Hence......... A will not occur?
Anyway, scratch dat. You going to answer your question or not? You would have a problem wid a catchy rape chune?"It is easier to build strong children than to repair broken men" - Frederick Douglass
Yes I would...but i don't have a problem with lyrics like this:
A yah suh Nice
A yah suh.
Verse 1:
Har breast rub up pon mi teeth like a chicken gravy,
She mek mi feel like a likkle baby.
Har p**sy tight mi think a Madda Mary
A yah suh nice mi tink a God a save mi
And she come inna mi house and she neva fraidi
Panty fly like mi bredda beigie,
Har p**sy pretty like a madda baby, she mek mi feel...
She wine pon mi c*#ky put mi c*#ky outta socket
Boom pon mi c*#ky put it back inna di socket
Come in like a door wen mi knock it and mi knock it
Knock it and mi knock it foot a wah mi like har
She si mi Manley and she tek mi Sheara,
Har heart bitter like a Aloe Vera, before mi a yuh mi tun a saviour
Before mi tun ***** man mi prefah tun a raper
Verse 2
Wine up wine up pon mi baby
Move yuh move yuh waistline pon mi
Like a mango tree mi waa yuh climb pon mi
When mi a f*%k yuh hard mi mi waa yuh come for mi, hey
An mek mi tell yuh bout mi pretty lady
She pretty like mi Benz, like mi Mercedes
She a mi beauty queen she a mi first lady
Potential a talk a nuh Slim Shady
Baby, skin clean a dat amaze mi
What a girl body rite a dat amaze mi
She can read and rite a dat amaze mi
Har p**sy tatatata tight like mi nana nikeee.
Chorus
A yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice
A yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice
A yah suh, hey a yah suh, Whoawh, Potential a talk inuh
Verse 3
Har p**sy pretty mi think a Madda Mary
A yah suh nice mi tink a God a save mi
And she come inna mi house and she neva fraidi
Panty fly like mi bredda beigie,
Har p**sy pretty like a madda baby, hey
Chorus
A yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice
A yah suh, Whoawh, a yah suh, Whoawh
A yah suh yah suh
Whoawah
Verse 1:
Har p**sy tight mi think a Madda Mary
What is lacking in our music today is:
1. The musicality
2. The lyrics
3. The topic
4. Good SINGERS
Dancehall will always be rhythm-driven with catchy empty lyrics...nothing no wrong with that, but the serious reggae singers are also singing crap. There are only a handful of good reggae tunes out there. The real travesty though is that our female reggae artistes are doing better songs than the males but are not getting the recognition nor the promotion.Hey .. look at the bright side .... at least you're not a Liverpool fan! - Lazie 2/24/10 Paul Marin -19 is one thing, 20 is a whole other matter. It gets even worse if they win the UCL. *groan*. 05/18/2011.MU fans naah cough, but all a unuh a vomit?-Lazie 1/11/2015
Remember, Ranking Slackness had a different audience...dancehall and radio or public domain a 2 different ting...mi no have no problem wit slackness music but not for airplay (public) or taxi etc....back in the day, you would hve to 'punch a chune' fi hear slackness...and guess what was the tune "Bagwire in his underpants"...or "fatty fatty"...
BTW dat yute STILL deh a school??? Him look very 'mature'.
but you can't blame the DJ. You have fi blame the people who control the media who is forefront in playing the tunes..- Don't let negative things break you, instead let it be your strength, your reason for growth. Life is for living and I won't spend my life feeling cheated and downtrodden.