• Dancehall RULES!!!

Check the Lost Angel Riddim:

http://www.youtube.com/watch?v=0zWrZoDrxhs

MAAAWD!!!!!

Rubbish...Beethoven mi seh

One riddim name Beethoven? Share it nuh man!

LIE!!!

Dancehall ah rebel music. It nuh have nuh rules. LoL

Garbage! You all don't have a clue about quality music!

You people couldn't tell a C# (that is, C Sharp) from an Eb (E flat for you music illiterates)!

So I need to know how to read notes to know what I like?

my yute... yuh really did leave de planet... dat a rinse from bout july/august 2011... nice riddim still... popcaan 'only man shi want' gwaan good...

But of course you musical dunce.

Hear good music yah.

Three The Hard Way!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kz4EF...eature=related

Ahhh..............beauuuuuuuuutifullllllll!

I feel relaxed! At peace with the world!

But of course you musical dunce.

Hear good music yah.

Three The Hard Way!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kz4EF...eature=related
                    Can we get a disclaimer bredren! Anyway, thanks ... when mi daughter a tek long fi guh sleep this link should work.

But a wha di...? Weh di bassline deh...blacks people need drum & bass yute...yuh deh a farrin too long...

HAHAHA!

Impersonation is not your strong suit!

LOL!

sometime yuh know di song but nuh get fi lissen di riddim good. well, i jus heard the "instrumental" the other day and said...WOW!