projects like these need support...
wel.. I can count a couple Billionaire and if mi duh di research mi sure to find nuff millionaire.. dem have a Business Leadah award which include di Diaspora lately..
wheh yuh seh.. dem juss start when Gleanah and Observah start recognize dem ?
Why yuh waan leave out di Silicon Valley crew ?
Yardman wheh guh good school ah eediat ?
Ah nuh really a brain drain wheh ah gwaan ?
lol !! woiee !
Quit while you are behind.. mi feel seh yuh find yuhself at sea but too embarrassed to bawl fi help..
Stap defen' almshouse !
Originally posted by Willi View PostYuh read the article?
Where is the innovation?
It seems like assembly from imported parts. The key is the solar energy power plant, the car aspect of it can be safely ignored. Is the power plant tweaked in any way that could be patented? The article does not suggest that.
My point is, I prefer a focus on areas where we have comparative advantage. MUCH lower hanging fruit.
Your argument is exactly what was said of origins of Toyota! Right?
Just a borrowing of 'what was' and putting it together? Right?"Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has."
David Sangster di man name.. him did guh good school..
Jenez a come down (anedda good school yute) in a couple weeks.. Mobile Money wi seh !
and the point of listing ?.. we agree they are there..
you have lost the plot..
can you even remember your point ?
lol !
Mobile Mondays?? LOL That's so yesterday's news....but I can support dat said speed..it new fi Jamaica
Seh di word an mi cyan get Lubna Dajani one bonafide mobile visionary fi dat likkle sitten unnu ah gwaan wid...plus man wudda preffa look pan har dan dem ole eap ah mantu mi si yuh ah promoteTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
successful workers ?
yuh ah eediat ?
all have been involved in startups at early stage..
the most 'famous' mi nuh name.. but yuh know one ah dem.. lol.. Microsoft did haffi pay dem fi develop technology (.NET, SOA) (since wi did have allah di brain dem)
Ok sah Wish unnu all di bes wid unnu big tings... mi naw bad mind an grudge unnu atall
Glad fi si yuh still "working hard for the new government" LOLTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE
LOLTIVOLI: THE DESTRUCTION OF JAMAICA'S EVIL EMPIRE