Does this institution qualify as a

How much for a litre of gas in Jamaica...lemme see if yuh chupider dan Jawge

********.. mi did fighet bout dat ! DWL !

ask Dontwo how long Olivia rd is and if him hear bout a place called immaculate..

mi hope di press did cover the last session of di ICT conference ah UWI yessiday.. Silicon Valley man dem never pull nuh punches.. when Cuban ah come fi teach us bout tings inna ICT yuh know wi cornah dark..

lol !

Silicon Valley yardie tell dem seh the fact dat dem invite him to one conference in 2012 to speak on tings dat him present at Global conference in early 80's should give dem a clue as to reality..

Man rough up JOKEPRO.. I mean JAMPRO.. the Panelist from JAMPRO juss haffi smile even doh she sound like she sight di rake..

Good job Ben. Now could you give us a synopsis of what actually took place.

Fi case dun prove areddy wid map Dippy...plus mi guh ova deh miself areddy an certify dat

Whe yuh aggo prove yours wid...One Kilo? ... US$60K mi seh...LOL

Issa House build next tuh one Golf Course ? Maybe in the 60's..

How old dat Map be ?

lol ! woiee !

Walk away from dis one.. juss chuss mi..

Who said "next to"?? Me or you?

Is reading or comprehension your problem this time around??

Anyway dis boring...mi ave tings fi duh suh yuh Coke U grads cyan gwaan beat up unnu gum bout dis fooliniss.

..big press conference fi one big meet ah Baylon yah ah gwaan

lol !! woie !

Guh check yuh scale pon di Map again... nutting about Constant Spring Golf Course evokes the words 'over by'

Might as well seh it is over by Grants Pen den.. or Manor Park..

lol ! woiiee !!

man down...man down

The Facts of Life..

If our technocrats and policy makers over the last 30 years had any ting bout dem, dem woulda guh jump innah di sea...

Dat Intellectual Ghetto is a dangarous place..

Brain Drain is a serious ting..

"It Takes Cash to Care" or "When yuh nuh have nuh Cash.. nuhbaddy care"

That's the synopsis...you used to do stand-up comic...too many one-liners and cliches...try see if you answer the man nuh...mek a likkle contribution...

Grades 1-5 have a $6,500 a semester fee, PLUS $1,500 in building fund and a one off entry fee of $4,500.

Dem outtta dem freaking minds.
                          why dem outta dem mind... thats about the cost of tuition at some of the top prep schools in the us... i know a jamaican kid who recently won a scholarship to philips exeter academy and i was told that the tuition there is close to $40k a year, including boarding... the parents had to come up with about $3000 of additional fees though... that was about 4 years ago... the kid is now at mit...

So di teacha dem get US salary too? The skool have US cost input?

Steeuuups.

Highway robbery!

I hope yuh MIT fren have a job when him graduate and nuh have nuh debt.

Times dread!

So di teacha dem get US salary too? The skool have US cost input?

Steeuuups.

Highway robbery!

I hope yuh MIT fren have a job when him graduate and nuh have nuh debt.

Times dread!
                              i thought we deh pon de positive ting... i dont know who are the teachers at aisk and what they get paid... i dont even know anything about the school... i will go check out their website...

my friend's son is doing quite ok at mit... i dont think debt will be a problem, since the kid has a scholarship to mit as well... this past summer, google gave the kid a lot of money for some project google is developing...

So are the networking opportunities...this is Jamaica...yuh set fi life if yuh pickney go AISK
                                that is the major upside... the investment is small for the potential return... the school is obviously not for everybody since not everyone can afford the tuition but for those who can, it is invaluable... a track for success and extensive networking... diplomats and corporate movers and shakers...