BTW who were those posters

Well is the same PNP was booing him in '79-80 too. That was what you were disputing until I led you to the water, correct? Well me can't force you fe drink.

You know what, it look like inna the 2012 me haffe go keep some lessons in 1) Critical thinking and 2) post-slavery Jamaican history.

I will keep you posted. Back to school time!

her position on that particular issue is new and innovative in jamaica... i would even add bold... true leadership being displayed...

Bold yes.

Innovative, I don 't think so. No original thought required.

fambily can have disagreements but at de end of de day iz fambily... lol... yuh kno seh mi did deh mobay wid de likkle peeple dem... lol... a nuff tings de peeple dem pon de streets a seh... yuh affi keep yuhself close tuh de streets fi know what a gwaan... cant siddung inna latte cafe an kno what a gwaan... most likkle peeple nuh drink latte suh yuh nah guh find dem inna cafes...

Mek ah put yuh on: You would the Pascal triangle invented by Blaise Pascal new and innovative. Yes?

Well go read up math in Ancient China. Tek yuh cardio pills first.

Ah could give yuh more but mi nuh tink yuh can handle the truth.

Originally posted by Baddaz View Post
              fambily can have disagreements but at de end of de day iz fambily... lol... yuh kno seh mi did deh mobay wid de likkle peeple dem... lol... a nuff tings de peeple dem pon de streets a seh... yuh affi keep yuhself close tuh de streets fi know what a gwaan... cant siddung inna latte cafe an kno what a gwaan... most likkle peeple nuh drink latte suh yuh nah guh find dem inna cafes...
              Chawklit Tea run di cut right yah now... Ben an im Latte dem spwile wid sour milk

Mi hear ah soun last may when mi go an mi juss easy an watch di ride. Bratlett peeple dem say dem did ah set fi him inna di election. Fi show say is not lie the same words that the person used, I saw another in his constituency saying the same thing. Bartlett lucky to win that's all I can say.

Another thing my mother was born in october of the same year Nanny P was born and I was very upset to hear that Bruce said P should go dance at a go go club. Guess what? My mom still like to to anniversaries and dance the electric slide and so forth. I was offended because to me he would say the same about my mother. One has to be very careful of their words.