Pricey Cabinet - Close To $200m Per Annum In Salaries,

During the camPAIN, I raised the obvious injustice and temerity of pension fi life (including fi surviving spouse) at current PM level indexed to pension and not a soul tek mi on. Glyniss still a draw di bag while distinguished retired Civil Servants a box S*&% outta hog mouth.

It is a wickedness foisted upon the Jakan people by PJ, and its a luxury we really cant affort. Now Holness and his wife are entitled even though he served less dan 2 months. Bruce said him nevah tek it, but how sure are we now? He is entikled, afterall and can guh back pon it at any time!

Purely on economic grounds, if nutten change, we should be glad that we have Portia back fi wuk off more ah di pension money and we haffi mek sure get Holness back in deh in teh fuiture fi wuk off fi him pension money as well.

This really is a disgrace given seh wi pauperized....but man and man prefer Carnival and nuh like deal wid ugly reality. Well ugly reality come around like boomerang. unless yuh face it and deal with it, yuh betta live it it.

No they cant. They dont have 2/3rd in the senate. This is deliberate structuring of GOJ.

Now mi see why Jamaica screwed up.

Vulture dem a tek the cream off the top.

Dem pay demselves better dan inna di fuss wirl. What a joke!

No man ...it tek supermajority in BOTH houses. They need at least 1 JLP senate vote to change constitution!

Dem screw wi! LoL

Pay low and only those who truly want to serve will jump up to volunteer.

Dem rob up distinguished pensioners while feathering their nests and people just hug up dat.
              We get what we deserve.

how much u think Patrick Hylton them get

not to mention SOME OF the big company them in Jamaica

try over 500,000 USD PER YEAR

Ah DEM mi a call vulcha! LoL