The soon coming PNP favoured Inquisitions

nuh u did a correct NEMESIS....and mi a correct u..............apologize fi wah???

almost 53%

mi seh

correct ?

yuh call mi a liar.. is correct yuh call dat.. si ah next lyad here puthy !

<Voting went smoothly, despite long lines at some polling stations, glitches in the electronic voter identification system and low voter turnout, the Observer said.

The Electoral Office said voter turnout was 48 percent.>

Read more: http://www.upi.com/Top_News/World-Ne...#ixzz1i9MrN38P

Why yuh nevah call Nemisis a lyad ? Him nuh have nuh report fi back him statement !

NEMEMIS who mi did a karreck seh more dan 53% !

Why yuh nevah call him a lyad.. puthy !

wweh u a show mi old news fah it was near to 53 percent turn out.......850,000 in real numbers................compared to 600,000 in 2007

JLP got 6000 less voters this time around.......mi just did a show u that.......the jlp voters didnt stay away...................it was just that the PNP put a whole lot a yung people on the list.............who didnt vote

see the JLP seh it deh............suppose the18/19 year did a vote.............JLP WIPE OUT WOULDA HAPPEN

Thanks for the correction.

suh show mi the news report reflecting 53% den... since yesterday is OLD NEWS..

All now yuh nuh retract yuh statement.. nuh talk tuh mi till yuh retract PUTHY !

TVJ PRIME TIME NEWS.................dem nuh update that part adi website yet since 29th.................dem still a celebrate

suh dem ah lyad tuh puthy ?

kmt

Bwoy unnu spwile up man goodgood post wi dem almshouse puthy argument eeeh

unuh???........nuh one person u see a call me "PUTHY"

Originally posted by Skeng D View Post
                            unuh???........nuh one person u see a call me "PUTHY"
                            one puthy does not an almshouse thread make

TDowl the voter turn out was 52.8% stop listening to the labourites dem lies