Meanwhile in Spanish Town...things are the same...

Yuh mean BULBIE!

Sam one wheh kill off Hedda activists dem and when she complain, the PNP bigwigs shug dem shoulder and walk weh.

Yow man, whey yuh nuh know bigger dan yuh!

I repeat, one last time, is POLICE pressure force dem fi tek care of bizniz.

The police need to be paid their respects cause dem FINALLY getting a chance to work without undue political interference. Thank societal pressure, hero peter, neutered bruce...mi nug care, de man dem a wuk!

mi ask u a question SINCE u from the area

ANSA nuh man...............not everything is about politics

I didnt go into that in the last go around. I say I got info on the grung about this killing and yuh ah ask mi bout horse ded and cow fat?

It is irrelevant to THIS point anyway.

Get back pon di job and stop ask long kaky question. LoL

no...........u come fom spanish town......and mi just curious.......and ask somethings bout the GANG...............IF u nuh know just seh suh NUH

it bigga dan dat,

Go red my post again. Answered long ago.

Dont be so blinkered.

u miss the point.......mi nah argue bout police politics o wateva

ALL MI A ask from ur contacts on the ground since bulbie dead who is the real LEADER

cuz mi nuh think this 22 year old was it

STOP BN DIFFICULT

and fight like the other tribalist

Are U insane?

I said I already answered. G-U-H back guh read my posts and stop the juvenile banter.

Question answered long ago and yuh still a ask. A wha dis? Yuh nuh speaky di Eeengliah?

show mi.............memba mi nuh know how fi use the FORUM enuh LOL

Go back to the drawing board an teach yuhself. You nuh seh you a braniac. LoL

MI.............u nuh see how unuh class mi up LOL

u too touches man

Touch a button nuh! LoL

Mi nuh class yuh up at all. Yuh ah get senile.

I didnt go into that in the last go around. I say I got info on the grung about this killing and yuh ah ask mi bout horse ded and cow fat?

It is irrelevant to THIS point anyway.

Get back pon di job and stop ask long kaky question. LoL