Summady check pon Skengie

all mi seh is THAt ANAL SEX is not natural(and mi still seh that)

MY OPINION

how is that contempt o fear

do you attempt to insult by referring to people as homosexuals or accuse them of homosexual acts ??

Skeng D.. tek a deep breath and gaddah yuhself.. yuh looking real stupid now..

ROTFLMAO

Homophobia has become a political term. Dem tek fi men anyone who dont give full unconditional support. If you say anything gainst Isreal yuh anti-semitic, despite the fact that more Arabs are Semites tha Jews,

When you come with yuh unnatural argument, guess what?

Is all or nutten, guh ask X, him saying dat fi years now.

Give them an inch, they take a mile
        Once man and twice a chile
        everything is for a while
        And yuh feel like total destruction
        Is the only solution....

u and andrew oldness related.....................or a SPAIN town unuh come from

U JUST A JUMP ROUN THE THING SUH

if u guh check mi always seh AS LONG AS THEM NUH IMPOSE THEM WAYS PAN MI mi nuh care

When you come with yuh unnatural argument, guess what?

THAT IS MY OPINION

SO WI NUH ENTITLED TO THAT ANYMORE ?

How much more imposing yuh want dan as a Cabinet Minister ???

lol !! woiee !!

impose on u or othe (ie him a try feel u up n have sex with u or a force u to believe homosexuality is right etc...) MI MEAN

so weh u a seh becuz a man is a homo HIM mussi work inna the government?

anyway Maudib.............you know bout functional programming ....HASKELL in particular?

suh when di beeps change di law.. yuh nuh count dat as imposing.. ?

lol !! woiee !!

she seh she ago change the law??? or going to consult with them constituents them mek a conscience VOTE

SHE ONLY EXPRESS HER PERSONAL FEELING ON THE MATTER

nuh law nha change.............dont get u feelings up too much

Seriously Mua', politics aside, are you impressed with Holness?

Him talking sense and come across as sincere.

Very little in Jamaica impresses me.

Well.. women and other natural beauty aside.

beeps innah di Cabinet certainly will have influence...

cyaa argue wid u........u adi specialist

Well he did say in his opening statement that he is a child of independent Jamaica and was predestined for this...