Summady check pon Skengie

• Summady check pon Skengie

him 'Queen' juss hug up di b@ttyman dem..

Dat suppose tuh short circuit him brain.. strait !

lol !

Muadib??? Yu calling gays name now??? What a switch??? ...and you used to say you are a critical thinker.....

rumour is G2K get a hold of di Peter King Tape.. PNP in damage control mode !

So that makes you just like Sister P?

don't rush in.. yuh deserve to take the morning off... after last night bombshell !

lol ! woiee !

What a prekkeh !

rumour is G2K get a hold of di Peter King Tape.. PNP in damage control mode !
            buss it nuh?? who deh pon it??

if dat deh smaddy whe yuh name deh pon it fi reel...yuh safe..di b'man dem cyaan touch yuh..LOL

You are right, Andrew was such a bomb we should still be wondering what hit him.

His performance or lack there of makes KD Knight sound like a genius when he said Andrew is not a leader

dem nuh call yuh in fi di damage control meeting yet ?

You are right, Andrew was such a bomb we should still be wondering what hit him.

His performance or lack there of makes KD Knight sound like a genius when he said Andrew is not a leader
                  ummmm didn't KD say the same thing about Portia .... the same Portia he and PP trying to push into the role of PM?

yuh eva see mi oppose gay people?

all mi seh is that GAY sex is not NATURAL ie penis inna anus(cannot b right)

I am not homophobic

well.. when yuh marching to repeal di law.. cyaan have criminal in Cabinet aftah all can we...

lol !! woiee !!

u ago investigate inna the man them BED ROOM?

fi see who a who

WHAT A WAY U GET EXCITED OVA D B@TTY BINIZ, maudib

Portia juss kill di homophobe movement in yah.. in one statement.. if mi did know...

lol ! woiiee !

mi always seh HOMO not natural(N STILL SEH)................but at the same time mi always seh a FI UNUH BIZNIZ if unuh wah doit

mi sure u know/remember that, u jus a ride the party big TOE

GWAAN get excited and bawl WOI ova d b@tty argument MI c seh it sweet u DWL

What???

In Babylon dem would jump all over yuh fi saying dem not natural and how dare U try define natural and next dem aggo want change the text books to reflect all lifestyles, etc..

You are very homophobic in their book....dont fool yuhself. Plain talk.