Well mi juss confirm seh PNP in decline an nuh ready fi dis

• Well mi juss confirm seh PNP in decline an nuh ready fi dis

...man dem ave Soca music as dem campaign song...whe kina eediat bizniz dat?

All di nex tribe song sound soca-ish..

Ah wha dis Faada

...man dem ave Soca music as dem campaign song...whe kina eediat bizniz dat?

All di nex tribe song sound soca-ish..

Ah wha dis Faada
    ... suh waan wrong wid soca music Don1? Soca nice ...

and dem servin' roti..?! LOL

don't get mi started...di gyal dem nice..but di muzik??

Dat nuh ready yet...too fas an foolish

Wid some notable exceptions of course...but dat juss prove di rule..

don't get mi started...di gyal dem nice..but di muzik??

Dat nuh ready yet...too fas an foolish

Wid some notable exceptions of course...but dat juss prove di rule..
          ... a nuh all a dem fast .... nice vibes music. Any music whey mex di woman dem wine ..... its good for me.

To be fair to the PNP they have a song with a dancehall feel ..."now is the time, now is the hour vote ... for people power."

Catchy ad.

...is not only Soca dem play... I can introduce you to one of these young ladies if you wish... Exile I have to organise a intro for you.

Your opinion Historian?

http://www.youtube.com/watch?v=afifdiFSFc8

Now dats change Don1 can believe in..strait

Yep ...line it up nuh..di one pon di right cyan werk....but memba dem haffi come a yaad ar foreign fi link mi...mi nuh truss dem small island airport atall pawdie

Dem ah likkle too "intrusive" fi mi

Beautiful Interpretation

...is not only Soca dem play... I can introduce you to one of these young ladies if you wish... Exile I have to organise a intro for you.

Your opinion Historian?

http://www.youtube.com/watch?v=afifdiFSFc8
                Beautiful harmony! Peter, these three girls both look good and sound good. They largely held their parts properly, and the lead parts were also very good. By the way, the piano player interpreted the song in a tasteful way as well. He is clearly a good player.

So much genuine talent has gone to waste in the Caribbean, and I hope that these young ladies don’t just fall by the wayside, or end up being used by some slick-talking dude. Thank goodness they are not singing soca or dancehall, which are genres that don’t always present the most suitable opportunities for a good singer to fully explore a song and in the process display their vocal abilities, as was done here.

That 's the one I know... and I didn't even know she was a singer in a band til recently... the video doesn't lie, she's a good-looking girl... and don't knock the small island airport enuh, crassing it can lead to bigger things ... but I will suggest a yaad tour and let you know.

mosiah and soca music..... a what dis fada

why yuh tink mi nah vote PNP dis election?

no sah! sell out ting dat! next ting mi start eat doubles and tell people bout dem modda!

That 's the one I know... and I didn't even know she was a singer in a band til recently... the video doesn't lie, she's a good-looking girl... and don't knock the small island airport enuh, crassing it can lead to bigger things ... but I will suggest a yaad tour and let you know.
                        Sign mi up!! .... Wait, RedJet nuh fly ah New Yawk yet?? Memba seh wi ave nuff venue ova yah fi dem...all mi cyan put dem pon big stage... Juss pass on dat to har fi mi

She haffi pay har owna way doh
                        Last edited by Don1; December 20, 2011, 08:53 PM.

betta yuh nuh trow nuh wurd bout slick talkin dude.... memba mi tole yuh

The Billion dollar airport?? Don1 a whe yu deh? We no walk pon tarmac yasso...dat jus a reach a yaad...yu a mix up Antigua and B'dos wid de Republic??? Peter can organize VVIP fi yu.

Yu see it? lol.