Oh boy .... could really

• Oh boy .... could really

deal wid some Tru Juice sorrel right now. I was there in April ... and all I drank was Trujuice.

tru juice? yuh nuh have nuhbaddy can mek sorrel fi yuh? it is very much available up dere in di frozen nort.

That a one product that we really can capitalise on you nuh. If you put a little bit a rum inna it and mix it right, nothing nuh nice so at all.

cloves/pimento and ginger .....

tru juice? yuh nuh have nuhbaddy can mek sorrel fi yuh? it is very much available up dere in di frozen nort.
          I get it over the festive season .. i just wanted some for lunch ...

mi a tell you. Bwoy mi have a little inna a bottle and mi a sip it. Can't afford for it to be done until I get another bottle in hand.

suh why?!! mi nuh get ih. all july mi eat crismus (summer) cake an' drink sorrel! the ingredients available year 'round suh .....

I'm a fan of TruJuice bredren ... (wait .. dem have a facebook page?)

LOL!!!! mind dem put sup'm addictive in deh yuh nuh! like ...sugar!