Brickie...go down a de drugstore...

• Brickie...go down a de drugstore...

buy some 'yellow lotion" tablet, put in a soda bakkle and shake it with sm pipe water....use it fi sap yu wounds and come back....Lazie nah defend nutten...need sm almshouse defending from you....plus Ben get saff.

di man bruck mi vibes on the board star...forward back when Poortia get exile...

yow whadat? Come forward man.

No...hold on..oh...mi tink yu did seh 'Exile". Don't lose the vibe..I'm enjoying it...

(well we get rid of one Laborite, lazie next)

This forum no have no political divide...we welcome Labour, PNP, Rasta, Independent (with different name from others).....whoeee...

Marxist Communist too?

Of course...and why not? Once we just share our views, discuss and respect each other...likkle almshouse haffi gwaan now and den but it's all good after that..well is so i see it.

That is how it should be..."a likkle almshouse"...not outright foolishness...

mi always c some a unuh like willi ans sicko and a few others

MI ALWAYS THINK IS A JOKE THING

cuz when mi leave the site mi nuh think bout .....unuh

??? Run dat again?

never kno unuh tek things so personal

Unuh?

some

Nothing personal...what is the problem...you dished it out and I dished it back...what yuh bawling bout...something I said offended you? It's all jokes remember...