Can The Moderators Do Something Bout Dis Yute?

We should be careful here on both sides. Bricky told Skeng to back off as it relates to certain aspersions. That is the same as a man telling you certain things him no find funny. Having given that warning Bricktop(correct me if I'm wrong) feels justified in telling a guy to back off in any manor. We should all take a deep breadth and go back to dissing Portia.

heh heh!

Yuh have BBM, Sickko?

We can argue all day and night...just don't bring no bottom argument to me...

no man mi did a tek it as a joke thing

cuz u can see when him 1st come to mi and a mock mi seh mi delete a post mi mek etc....

mi did a hesitate

BUT MI GUT FEELINGS DID RIGHT

HIM ADI TYPE OF PERSON who throw licks and when HIM A GET THEM

HIM A RUN AND A BALL a play the victim

bricktop THIS internet stop tek things so serious,

also what ever u do to others

mek sure when them a doit back to u, u can handle it

that's not only a lesson here, but one for life

Sorry about the spelling.

ok.......but the bottom argument was becuz u CALL rudi trudi

and mi point out, say that nuh soun right.so it was not out of the blue

also

mi a read some old post wid u and MAUDIB

AND U DID WORSE TO HIM(ie bottom argument)

so as the bible said do onto others..........u know the rest

Whenever yuh see me defending homosexuals is when you can tell mi fi guh chuck off in a man bottom with impunity...until then...watch the words and the speech that yuh saying...

Me, no sah...ongle rich people can afford them things deh...brown people and those who go good school...

bigman......a so life go

and u claim u involve inna DANCEHALL.....u cyaa mek mischat........and expect people u a try mek fun OF......... nuh use them

LOOK PAN THE JLP AND PNP ADS

as mi seh if u cyaa handle something, dont doit to others.......SIMPLE

So how come you nuh drap odder man when dem a stalk me..see ho you a play favorite, chu me no brown and live a farin

Continue along your path...and prepare to have your feelings hurt...done talk...

FEELINGs HURT....................

Yow Skeng as much as it pains me to admit I've called Brickman worse than the Trudi thing . Pretty good actually. If a man tell you say certain things him nah deal with then if him come back certain way a just so. Like I said I'm sure Bricktop doesnt need to take advice from me but we as Jamaicans have proven that we can be sufficiently disrepectful to each other without bringing sexualaspersions or mothers into the mix.

no even in that case............mi never and will never disrespect him mother father children.........NO MATTER HOW LOW DEM BOW..........no matter what a person say to me on the internet.......worse when the nuh know mi CYAA possible mek mi feel nuh way

him a just one a dem person who dish out things AND when them a receive it him cyaa tek it

First, we have to teach ignorant people how to use the forum threaded view.

Mi all a see man ah mek stalking accusations againt me when I was reponding to others like Lazie. Talk about moronic!

If people dont know how to use the forum, mi nuh response! Plain an simple. Some man ah claim to be alumnus of good school, I say let them show dem "skool leavahs surfiticket". MDYADWL