Following me round di board with him bottom argument...unnuh doh waan me get vile inside here enuh...and yuh know i can...tell di yute fi ease off di bottom argument or him gonna get him feelings hurt...last warning...
Can The Moderators Do Something Bout Dis Yute?
Do I look like I give a flying f@ck? Every post a mek dis eediat run in behind me a talk bout bottom argument...he has been warned...him feelings gonna get hurt...argue with me all you want...but bring up bottom argument and yuh gonna feel the wrath...awoe...
Me never get that bad....but fi real Brickie, that was unnecessary, sure you nuh know his mother and she has nothing to do with this, tell him bout him warra warra but leave the family out of thisSolidarity is not a matter of well wishing, but is sharing the very same fate whether in victory or in death.
Me have a stalker pon yah too who seems to like bottom but its best to ignore him.
Take my advise and take a break from the forum if that will help, it nuh worth the agitation my boss
rise above thatSolidarity is not a matter of well wishing, but is sharing the very same fate whether in victory or in death.