Can The Moderators Do Something Bout Dis Yute?

• Can The Moderators Do Something Bout Dis Yute?

Following me round di board with him bottom argument...unnuh doh waan me get vile inside here enuh...and yuh know i can...tell di yute fi ease off di bottom argument or him gonna get him feelings hurt...last warning...

YOU A TEK THIS THING TOO SERIOUS now.......we not even know each other

S**** M****....
      Last edited by Mosiah; December 12, 2011, 09:23 PM.

huh?

Yuh blind...********
          Last edited by Mosiah; December 12, 2011, 09:23 PM.

Now keep up wit yuh bottom argument and there is more where that came from...

Yuh blind...SUCK YUH MADDA DRY...
              On most sites a ban would be in order for using language like this.

guh deh maama man BRICKY

DROP U DRAWS A TACE MI lol

he got issues

Do I look like I give a flying f@ck? Every post a mek dis eediat run in behind me a talk bout bottom argument...he has been warned...him feelings gonna get hurt...argue with me all you want...but bring up bottom argument and yuh gonna feel the wrath...awoe...

Me never get that bad....but fi real Brickie, that was unnecessary, sure you nuh know his mother and she has nothing to do with this, tell him bout him warra warra but leave the family out of this

Brick ,

Yuh figget how you used to tell me bout me love de Hershey Hiway?? when de shoe pon de odda foot... ahhh bwoyyy.

So he must follow me round the board talking bout bottom and that is A okay? Ban me if unnuh want...if him come wit him bottom argument mi a guh tell him bout him madda...straight...

Me have a stalker pon yah too who seems to like bottom but its best to ignore him.

Take my advise and take a break from the forum if that will help, it nuh worth the agitation my boss

rise above that

So you should have told me bout mi madda...he has been warned...him gonna get it everytime him mention bottom to me...